20 Януари, 2019 07:00 18 209 2

Вашият хороскоп за днес, 20.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Допълнителни отговорности за Везните, Водолеите ще бъдат център на внимание

Вашият хороскоп за днес, 20.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес победата просто трябва да е във вашите ръце, просто няма как да отиде при някои друг. Все пак бъдете готови да спрете овреме, за да не минете покрай почетната стълбичка.

Телец

Днес може да се окажете забъркани в обстоятелства, които са извън вашия контрол. Не се опитвайте да въведете ред на всяка цена, понякога има нужда от малко хаос и свобода на движение.

Близнаци

Не нарушавайте правилата само, за да направите на някого напук. Добре е също да внимавате като пресичате улиците и изобщо да не се разсейвате, ако шофирате. Не винаги разчупването на нормите е положително явление.

Рак

Ден, в който трябва да поставите нещата ребром и да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Лъв

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

Дева

Щастието ви е около вас, така че не тръгвайте да го търсите през девет земи в десета, а просто се огледайте. Хубаво е да направите мил жест за човека, когото обичате.

Везни

Днес могат да ви възложат допълнителни отговорности, които изобщо не очаквате. Не се отказвайте, просто поставете вашите условия.

Скорпион

Нека хората ви приемат такива, каквито сте и нека се чувстват зле, ако не могат да го направят. Хубаво е сами да си дадете сметка за някои неща от живота и да направите някои малки добрини, без да очаквате награда.

Стрелец

Колкото и странни да ви се виждат мислите, които ви минават през главата, не ги отхвърляйте просто така. Най-малкото ги обсъдете със себе си, поне ще сте сигурни, че имате добър събеседник...

Козирог

Способността ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите. Можете да се потопите в чувствата и преживяванията на хората около вас и напълно квалифицирано да им помогнете, защото сте прекрасни психолози.

Водолей

Днес лесно ще станете център на внимание, където и да се окажете. В някои моменти това дори може да ви притесни. Гледайте по-спокойно нещата, може пък да свикнете със славата.

Риби

Днес не е най-подходящият момент да обсъждате чувствата си с други хора, особено с не добре познати. По-добре си останете сами, ако имате такива намерения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.