22 Януари, 2019 07:00 17 086 0

Вашият хороскоп за днес, 22.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Късметлийски ден за Стрелците, напрегнат - за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 22.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Извоювайте си правото днес да не ви безпокоят достатъчно дълго, за да се почувствате в хармония със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цял живот.

Телец

Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да направите невъзможното. Това може да ви претовари физически. Намерете приятели, с които да споделите идеите си.

Близнаци

Вие сте направо като Летящия холандец, през цялото време пътувате нанякъде, но без конкретна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, но май имате нужда от малко неизвестност, за да се почувствате добре.

Рак

Днес сте способни на наистина невероятни импровизации. Колкото по-малко се задълбавате във въпроса как да се изразите най-добре, толкова по-лесно ще се получава.

Лъв

Работата в дух на сътрудничество обикновено облекчава живота. И вие не правите изключение. Организирайте домашните си в някакъв вид състезание и черната работа няма да лежи само на вашите плещи. А може да пробвате и в службата дали действа.

Дева

Добре си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май днес е по-добре да сте в опозиция на околните. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в масова психоза.

Везни

Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите. По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг.

Скорпион

Бъдете открити за всякакъв вид сътрудничество. Съвместните действия днес добре се координират и са обречени на успех. И не позволявайте на партньора си да забравя за вас, увлечен в собствените си интереси.

Стрелец

Един истински късметлийски ден. Действайте смело, но не безотговорно. Преследвайте целите си, но най-важното не спирайте. Ще имате хъс, ще имате сили и зелена светлина от съдбата.

Козирог

Слънцето вече от няколко дни е под влияние на знака Водолей и това трябва да ви кара да се чувствате много по-добре, отколкото миналия месец, а и този в началото. Не се притеснявайте да избягвате хората – енергийни вампири (освен ако искрено не им съчувствате).

Водолей

Май недооценявате щастието, което ви е кацнало на рамото. На първо място – лишавате себе си от удоволствия, а на второ – щастието може и да отлети, щом вие нямате нужда от него.

Риби

Днес може да се почувствате като Алиса при срещата си с Мартенския заек. Прекалено сложна задача ще е да поддържате смислен разговор с хората, които срещате. Денят ще е странно напрегнат и не е за препоръчване да си имате вземане-даване с властта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА