Last news in Fakti

15 Април, 2012 18:06 16 123 6

В Китай цензурираха голата Кейт в "Титаник"

  • титаник-
  • кейт уинслет-
  • леонардо ди каприо

В Китай "Титаник 3D" върви по кината без сцената, където героинята на Кейт Уинслет е гола пред героя на Леонардо Ди Каприо, пише "Холивуд рипортър" (The Hollywood Reporter),цитиран от БГНЕС.

Триизмерната версия на легендарния филм се появи във вторник и още в първия ден донесе приходи от 11,6 млн долара. Китайската кинематография смята, че приходите ще надхвърлят сумата от 44 млн. долара, събрана от оригиналния вариант на "Титаник" през 1998 г. в Китай.

Тогава приходите от филма в целия свят достигнаха 1,9 млрд долара.

Но щастието на зрителите бе орязано от възловата сцена, в която от Кейт Уинслет е останала само главата й.

Представител на китайската кинематография обяснява защо е станало така: "Понеже триизмерните ефекти са изпълнени изключително реалистично, ние се опасявахме, че зрителите ще се опитат да пипнат всичко с ръце, а това ще попречи на останалите зрителите да гледат филма. За да се избегнат конфликтите в залата и да се създаде хармонична и етична социална среда, решихме да отстраним сцените с голото тяло".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    0 2 Отговор
    Едва ли са казали точно това! Хората не си поплюват когато опре до Морал ! Само перверзниците от западналия запад интерпретират и си съчиняват глупости ! В действителност, в Китай още БЕСЯТ (на някои места) за Аморални уродливости (като тази безсрамна тук!). Ако някоя се направи на интересна и започне да ОПОРОЧАВА навред, много бързо и помагат да спре !
    Колкото до "Холи"вуд, "Боливуд" и прочее сатанинщини - само едно може да се каже ---> ДОКАТО ТЕЗИ СА НА ЗЕМЯТА, НИТО ЕДНО ДЕТЕ НЯМА ДА БЪДЕ СПАСЕНО ! Всички ще бъдат извратени до крак !

    Да ви пикаме на "приходите" ! Това са омърсени пари, това е ТОР !

    п.п. "Но щастието на зрителите бе орязано..." Смятате че хората са там, не защото има емоции, чувства и напрежение, ами защото някаква си (петно за фамилията си), ЩЯЛА ЗАПОРЕДЕН ПЪТ ДА СИ ПЛЮЕ НА ДОСТОЙСНТВОТО ???
    Оле Боже ! Всичко ви е наопаки на вас !

    Слушайте, тоз ЦИРЕЙ НА НОСА НА ЧОВЕШКАТА ЕВОЛЮЦИЯ, НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ВРИ В АДА ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВИ НА ЗЕМЯТА, НЕ САМО ЧЕ ОТДАВНА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ПОСМЕШИЩЕ ЗА ПРЕДЦИТЕ СИ, АМИ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ---НЕ Й ПУКА--- ЧЕ МИЛИОНИ ДЕЧИЦА ЩЕ БЪДАТ ОПОРОЧЕНИ ОТ ПОКВАРАТА КОЯТО ПРАВИ !!!

    Еееее какво искате, да й се размине ли ?

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Грешникът

    0 0 Отговор
    Ахаха Пепи защо се впрягаш, човече? Кака ти Кейт е доста привлекателна и не виждам нищо лошо в пищните и форми. Вместо да сектанстваш защо не удариш една ръчна да изпуснеш малко пара? Който не е грешил в тоя живот, не е живял. А колкото до жълтурите, нищо няма да им стане ако видят как изглежда истинска жена, а не като техните дъски за гладене, който се различават от мъжете само по между-крачието! Айде пътувай с Господ и Христос Воскресе!
  • 4 wulkan

    0 0 Отговор
    Хм, да ви кажа те китайците направо нямат нужда от сексуални стимули. Това направо ги е страх от правителството да им пуснат голотии, че са като зайците - 1,3млрд народ! Подигравайте ги вие, то май ние сме за подигравки.
  • 5 Пресиян Костадинов

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    @1 Господине Петре, моля, облъчвайте със своите религиозни глупости другаде. Влезте в един от многобройните религиозни портали и там, сред себеподобни вилнейте до забрава. Вие, Петре, и тези като вас сте проблема на този свят от векове. Вие, Петре, и тези като вас вдигнаха кладите и изгориха цвета на човечеството само защото не се вписваше във вашите изкривени представи за морал. Вие, Петре, и тези като вас днес са против сурогатното майчинство и ин витро процедурите. Вие, Петре, и тези като вас от дълги години пречите на нормалното функциониране на СВЕТСКАТА държава. Вас трябва да изрежат от лицето на земята, а не гърдите на К.Уинслет. Вие и вашите изкривени норми и порядки. Вие, които не умеете да уважавате различието и сте готови да го погубите само защото не го разбирате. Вие, които се пишете свръхвярващи, сте всъщност най-големите фарисеи и душегубци! Проумейте едно и свикнете с мисълта по-бързо! От доста време живеем в епохата на СВЕТСКИТЕ държави. В нея вашата религия е НЕЖЕЛАНА. Хората могат да бъдат морални и без вашите криви стремежи.
  • 6 XXL

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    @1 Отивай да се лекуваш!!!!!!