Last news in Fakti

21 Април, 2012 12:14 1 105 0

Отровен с пушечни газове и трима бити са приети в "Пирогов"

  • пирогов-
  • отровен-
  • бит

 

Г.П. на 52 г. е приет в токсикологията на "Пирогов" с отравяне от пушечни газове. Пострадал е при пожар в кв. "Ботунец". Няма опасност за живота му, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов“.

През последното денонощие са приети на лечение трима пациенти, ранени при побои в различни столични квартали. П.Т. на 60 г. е със сътресение на мозъка. Бит е на Сточна гара. Със счупен нос е постъпил П.П. на 47 г. Бит е от съсед в кв. "Красна поляна".

След бой в кв. "Орландовци" са постъпили М.О. на 28 г. и С.С. на 30 г. Първият е освободен за домашно лечение. С.С. е приет със счупен череп и рани по лицето. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА