Last news in Fakti

2 Април, 2019 07:00 24 994 3

Вашият хороскоп за днес, 02.04.2019 г.

  • хороскоп

Ключовата дума за днес е интензивност

Вашият хороскоп за днес, 02.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден на новото и различното. Ще се изненадвате от толкова много неща, а най-хубавото е, че ще видите сбъднати някои свои мечти. А усещането за свобода просто ще ви даде крила.

Телец

С големи амбиции започвате седмицата, месеца, второто тримесечие. Ще сте доста вдъхновени и ентусиазирани. Важното е да намерите не само кой да ви слуша, а и кой да върши работа.

Близнаци

Днес ще правите нещата с лекота и артистичност. Определено ще сте много убедителни. Чарът ви е най-големият ви плюс. Може да постигнете дори и невъзможното, просто трябва да направите първата крачка.

Рак

Ключовата дума за днес е интензивност. Всичко ще ви изглежда много наситено. Ще трябва да мислите бързо и да решавате бързо. Провокации ще има доста, просто ги приемете като предизвикателство.

Лъв

В лицето на всеки нов човек ще виждате съмишленик и партньор. Хубав ден за съвместни дейности. Просто ще ви е скучно сами. Пък и две глави заедно са много повече от две.

Дева

Ще се наложи да бъдете конкретни, ясни и дори малко педантични в нещата, с които се залавяте. Просто обръщайте повече внимание на детайлите, на малките неща, които могат да преобърнат колата.

Везни

Ден за разширяване, за движение и дори за лично извисяване. Ще ви мамят далечните простори. Време е за път. Дори и да не знаете накъде, дори да не знаете с кого, пак тръгнете. Пътят е смисълът.

Скорпион

Ще имате нужда от сигурността и спокойствието на дома, на добре познатите неща. Трудно ще се адаптирате към новата седмица. Направете онова нещо, което ви кара да се чувствате прекрасно и ще забравите за адаптацията.

Стрелец

Силата ви ще се усилва благодарение на приятелите. Комфортът ще идва от способността да споделяте това, което имате - чар, усмивки, добро настроение. Направете света едно по-прекрасно място днес!

Козирог

Като истински стожери ще сте днес - сериозни, надеждни, сигурни. Лесно ще ви се доверяват и лесно ще ви дават пари. Е, може би не за дълго, но пък от вас зависи да направите успешна инвестиция.

Водолей

Денят е благоприятен за цялостната ви реализация, както и за контакти, чрез които ще се стабилизирате в професионален план. Приятна изненада от любим човек.

Риби

Днес нещата трудно ще влизат в рамките, които им поставяте и вместо да се ядосвате, опитайте да се оставите на мъдростта на Вселената. Това не винаги е лесна крачка, но е може би единствената правилна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко глупаци ще прочетат хороскопа?

    2 1 Отговор
    „Астрологията е псевдонаучно схващане, че разположението на небесните тела е свързано със случващото се в човешкия свят, индивидуално и колективно. Няма факти, потвърждаващи, че астрологията е способна да предсказва бъдещите събития с вероятност, по-голяма от случайност.” Докато има глупаци, ще има и тарикати, на които ще се плаща, за да им пишат хороскопи!

    Коментиран от #3

  • 2 Астролога

    1 2 Отговор
    Докато има глу. ще има и тр. На които да се плаща за да коментират . Ти много ли си умен ?
  • 3 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Колко глупаци ще прочетат хороскопа?":

    Астрологията не въздейства само върху йудеите, всички останали сме в кюпа. Ако не си харесвате хороскопа станете еврейн!