Last news in Fakti

4 Април, 2019 07:00 21 260 0

Вашият хороскоп за днес, 04.04.2019 г.

  • хороскоп

Интересен ден за Овните, приятен - за Телците

Вашият хороскоп за днес, 04.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен ден. Ще трябва доста да се постараете, за да ви забележат. И все пак ще имате усещането, че оставате недооценени. Не бързайте със заключенията, не всичко е такова, каквото изглежда и не всички говорят това, което мислят. Бъдете по-критични.

Телец

Един приятен, макар и не запомнящ се ден. Повечето ви взаимоотношения ще са по-скоро приятелски. Домът ви може да стане място за срещи и разговори. Трудно ще ви е да останете за дълго сами, а и компанията на интересни хора неудържимо ще ви привлича.

Близнаци

Днес често ще сменяте настроенията си. Ще изпитвате огромно желание да сте свободни и независими, а чувството за дълг ще ви задържа на работното място. Не правете прибързани стъпки, разсъждавайте трезво. Не си позволявайте да се чувствате безсилни и без друго тези настроения скоро ще отшумят.

Рак

Един великолепен ден за вас, стига да не се изтъквате безмерно. Уреждането на юридически или други отношения ще се осъществи лесно и безпроблемно. Бъдете внимателни като пазарувате, твърде лесно могат да ви замаят и да си тръгнете с куп ненужни неща.

Лъв

Ако успеете да постигнете равновесие между задълженията и възможностите си, ще имате един наистина приятен и хармоничен ден. Днес е добре да не прекалявате с храната и да не пръскате пари безразборно за дребни красиви вещи.

Дева

Днес ще се чувствате енергични и способни за подвизи. Задължения ще имате, но ще ви е много по-лесно да се справите с тях. Концертите и другите културни дейности ще ви донесат вкуса на нещо отдавна забравено.

Везни

Ще изпитате желание да направите живота си по-вълнуващ и като няма откъде, ще направите нещо за дома си. Възползвайте се от разпродажбите, може би ще намерите нещо тъкмо по ваш вкус. Не се опитвайте да обяснявате действията си на по-консервативните членове на семейството си.

Скорпион

Днес ще сте като на педали - всичко ще правите в движение и все ще сте закъснели с нещо. Дали пък не сте поели твърде много ангажименти? Гледайте да разграничите важните неща.

Стрелец

Естествено, че ще ви е неприятно да бързате и да пришпорвате нещата. Всъщност не е нужно да се сравнявате с другите. Следвайте своето темпо и не се обвинявайте заради това.

Козирог

Днес ще сте толкова ентусиазирани, че нищо не може да ви попречи да изпълните намеренията си. Денят е подходящ за работа с деца и за спортни занимания. Ако искате да се покажете като великодушни и щедри, сега е моментът да го направите.

Водолей

Добър ден за социални контакти и дейности, в които работите на партньорски принцип. Подходящ за игри в мрежа или пък за чат в мрежата. Само не бъдете прекалено доверчиви, особено с електронната поща, уверете се, че не получавате спам или вирус.

Риби

Ще се наложи да се контролирате по-добре. Денят ще е доста вълнуващ, но не мислете приоритетно само за себе си, съобразявайте се и с чувствата на другите. Днес нещата са доста променливи за вас, така че не разчитайте на нищо сериозно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА