Last news in Fakti

8 Април, 2019 12:22 2 423 1

Камелия Тодорова стана тъща

  • тъща-
  • певица-
  • сватба-
  • камелия тодорова-
  • дъщеря

Певицата омъжи дъщеря си Мириам в Берлин

Камелия Тодорова омъжила в Берлин и другата си дъщеря — Мириам, написа сайтът за клюки и новини от шоубизнеса клюки.бг.

Тържеството е било в петък вечерта в много тесен кръг. Дори по-голямата дъщеря на джазпримата Рейчъл, която снима клип по същото време, не е присъствала.

Камелия Тодорова дори не е знаела, че отива на сватба. Певицата е имала няколко свободни дни и решила да отиде и да се види с Мириам. „Когато ме взеха от летището, нейният приятел ме изненада, като каза, че отиват да подпишат“, споделя певицата.

Сватбата е само три месеца преди звездата да стане баба и точно толкова откакто празнува 65-годишния си юбилей. Мириам — Ребека Тодорова очаква своя наследник през юли. Тя е с гаджето си от осем години, но след като разбрали, че е бременна, решили да се сгодят, а ето че вече и сватбата е факт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на Ками...!

    2 0 Отговор
    Като остарее човек, сяда на задните части, няма друг избор...!!!