Last news in Fakti

14 Април, 2019 14:11 11 715 18

Вергов напусна окончателно "Откраднат живот", а феновете ...

  • юлиан вергов-
  • откраднат живот

Най-голямата фен-група на сериала във "Фейсбук“ показа разочарованието си от загубата

Актьорът Юлиан Вергов свали лекарската престилка и се сбогува с колегите си в болницата "Света Анастасия“. Разбира се, става въпрос за героя му в медицинската драма "Откраднат живот" - доц. Виктор Банков. Екранният доктор се "пенсионира“ и това разбуни духовете в социалните мрежи. В най-голямата фен-група на сериала във "Фейсбук“, която приютява около 30 000 членове мнозина показаха разочарованието си от загубата. Стигна се дори дотам, че някои от зрителите имат намерение да спрат да следят поредицата, ако образът на Вергов не се завърне в следващия сезон.

"За мен сериалът свърши тази вечер“, "Като изкараха и Вергов, вече съм сигурна, че няма да ми е интересен“ и "Банков, ако не го върнат, сериалът ще изгуби много!“, са само някои от коментарите на потребителите в социалната мрежа.

Монологът му от края на последния епизод също заля онлайн пространството. "Аз бях доцент Виктор Банков. Един сравнително щастлив, сравнително нещастен герой. Време е да сляза от сцената на своя спектакъл и да продължа живота си свободно. Без страх и без очаквания“, гласи част от него.

Други пък не се трогнаха чак толкова от раздялата с екранния доц. Банков: "Чета постове и коментари и имам чувството, че съм попаднала в групата на някоя детска градина. Доколкото си спомням, когато Вергов влезе във филма, то не бяха критики, не бе чудо, после ревем за него? Всяко начало на нов сезон критика, сериала се изчерпал, накрая ревем, че свършил? А толкова е простичко, като не ти харесва филма, прескочи на друг канал“.

"Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон“, написа и Вергов в официалния си профил, като не пропусна да благодари на екипа на "Откраднат живот“. Той напусна сезона в 21-ви от общо 39 епизода.

Припомняме, че Вергов пропусна петия сезон на "Откраднат живот", след което се завърна. Сега обаче по всичко личи, че доц. Банков няма да влезе отново в операционната зала на "Света Анастасия“, пише "Монитор".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дреме ми за Вергов

    9 5 Отговор
    Най ме кефи Мазов и Ина Фотева как се плющи........
  • 2 сапунки

    11 3 Отговор
    Дори не разбирам, за какво говорите и се вълнувате ?
  • 3 фен

    15 7 Отговор
    Каточели филма вече се изчерпа. Наистина взе да прилича на сапунка..!Не е онзи ''отракраднат живот'', който чакахме с нетърпение.

    Коментиран от #12

  • 4 Meganoob BG

    17 9 Отговор
    Този филм си е на животоподдръжка от самото начало. Нека признаем че модерните български филми сякаш не знаят какво искат да бъдат - сапунка или реалити. Тези Столичани в повече и Откраднат живот, хората си въобразяват че добрите актьори, автоматично правят и филма добър, но не е така. Режисьори са ни нужни които да измислят нещо развлекателно, и определено не трябва да е реалити или сапунка, защото са под път и над път. Българина реализма и драмата няма как да го кефят при положение че присъстват във всекидневието му.

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 007

    1 16 Отговор
    :( Тoзи сeрeял въобщe не го глeдам..КAПКИТE пo ме кeфят:)

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Биде

    10 13 Отговор
    Това безумие което се точи толкова дълго има фенове че и фен групи??? Колко трябва да си тъп и търпелив да го гледаш?Така че който и да си отива или да идва няма значение!!!
  • 9 незнайко

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "007":

    Сигурно гледате турските които Ви "допадат" ?
  • 10 Малена

    13 2 Отговор
    Да не би да е само Вергов актьор, Матра и другите са ми сладки много, но нещо куца този сезон, има липси, сценария не е наред, почва да писва, а иначе Вергов е пич, но чак пък да страдам....
  • 11 Валя

    8 1 Отговор
    И аз мисля , че на този сезон нещо му липсва. Преиграва се. И като че ли актьорите не играят много с желание и хъс. Само д-р Кръстева си е същата. Прекрасен доктор с добрина, обич внивание и професионализъм.
  • 12 Дръст

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "фен":

    Точно...... Едни монолози,едни повторения..... Излишен 15минути пълнеж във всяка серия. 10 серии немогат тез гинеколози да се разберат кой какво знае за него. Абе и други неща,като шматки са ролите....все не разбрали.....спрях да го гледам
  • 13 Пепи

    11 6 Отговор
    Много си е готин филма! Мрънкала!
  • 14 Белинда

    4 1 Отговор
    Хиляди жени вече няма да бъдат ощастливени три пъти в седмицата!😊
  • 15 ОТКРАДНАТ АПАРТАМЕНТ

    1 1 Отговор
    С АСАНСЬОР...САПУНКА ОТ КЛАСА
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    3 6 Отговор
    Това сериялче има фенове . Смях в залата. Голяма скука е нищо инрересно .
  • 18 Благодаря

    6 3 Отговор
    В този клип четири пъти каза благодаря... Каква личност трябва да си , за да кажеш Благодаря четири пъти. Колко 'голям' трябва да си ,за да го кажеш. Колко богат дух трябва да си, за да го кажеш на колеги и на зрителя. Какво сърце трябва да имаш за да кажеш Благодаря. Почти забравена дума.