3 Май, 2012 13:46 2 293 0

И Джони Деп стана вампир

  • джони деп-
  • вампир-
  • dark shadows-
  • тъмни сенки-
  • кино

Любимецът на милиони Джони Деп се завръща на големия екран отново с много грим и кръв – този път в ролята на изкусителен вампир.  Режисьор на филма „Тъмни сенки“ („Dark Shadows”) е Тим Бъртън, а партньорка на Деп е Мишел Пфайфър. Не се подвеждайте – това не е поредната драматична сага за вампири, а изпъстрена, макар и с мрачен хумор комедия.

Лентата започва с щастливата любов на Барнабас Колинс и жена му. За сърцето на чаровния Барнабас се бори и зла вещица, която не успява да го накара да я обикне и го проклина да бъде вампир. Случката се разиграва през 1752 година в Америка, където семейство Колинс се мести от Англия, носейки странно проклятие.

200 години по-късно нещастното създание излиза от сенките, за да се върне в собствения си дом и да помогне на изумените си наследници.

Режисьорът Тим Бъртън е доволен от желанието на Деп да се преобрази в ролята на вампира. Последната му лента е взаимствата от сериал със същото име, излъчван през 60-те и 70-те години на миналия век. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА