14 Май, 2019 13:54 7 433 3

Известна тв водеща показа бебето си за пръв път

  • бебе-
  • петя дикова-
  • илиян любомиров-
  • тв водеща-
  • първа снимка-
  • александър

Малкият Александър се роди преди месец

Появи се първата снимка на бебето на Петя Дикова и Илиян Любомиров. На кадъра, който бе публикуван онлайн от неговия баща и ко-водещ на предаването "На кафе", малкият Александър се е сгушил в прегръдките му и може би спи.

Първото дете на двамата тв водещи се роди преди месец в "Майчин дом". За безпроблемното раждане се погрижил доктор Анатоли Дуковски, който преди четвърт век изродил и брата на Петя - Ангел.

34-годишната Петя разказва как много нейни колежки се чудели на смелостта ѝ да забременее, пише сайтът за клюки и светски новини Hot News.

"22-ма души преброих, които ме питаха “Ти луда ли си да раждаш?” Това бяха популярни хора, колеги, защото явно професията на телевизионер е много примамлива в тази държава. Щяла съм да си загубя мястото и едва ли не ще сляза от трона си”, разказва тв водещата.

“Истината е, че след 20 години в телевизията, рейтинги, предавания, най-сетне се влюбих в Илиян и всичко се преобърна – забременях. До последно криехме за щастливото събитие“, признава още Петя.

"Искам да споделя страховете на много други жени, които минават през тези въпроси като мен – дали ще се справя, дали ме е страх, дали знам какво се случва с хормоните ми, дали финансово всичко ще е наред, макар моят приятел да смята, че децата се гледат с много любов, а не толкова с пари", сподели при излизането си по майчинство водещата на предаването “Култ”, където в момента я замества колежката ѝ Поли Гергушева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    16 4 Отговор
    На старата мома...! Дано я дават и по СNN, само тя ражда на тоз свят...!
  • 2 СссереМ

    8 1 Отговор
    Местя
  • 3 Хайл

    2 1 Отговор
    Нашата крава и тя се отели