Last news in Fakti

28 Май, 2019 10:42 5 294 21

Стефан Илчев е големият победител в "Като две капки вода" (СНИМКИ)

  • стефан илчев-
  • като две капки вода-
  • капките-
  • шоу-
  • риалити-
  • концерт-
  • имитации

Стефан Илчева спечели както сърцата на публиката, така и победата в шоуто

Първото място в последния сезон на "Като две капки вода" зае изпълнителят Стефан Илчев. Шоуто наруши двугодишната си "традиция", в която участници от музикалното риалити "X Factor" печелят предаването за имитации.

В челната тройка се класираха Мария Илиева и Милко Калайджиев, съответно заели второто и третото място в шоуто. Зрителите дадоха приза на бургазлията, който получи и чисто нов лек автомобил Ford Focus.

"Огромно благодаря! Аплодисменти за всички колеги, за целия екип на предаването и човека, който ме докара тук. Искам да благодаря на майка ми, която също е тук. На нея посвещавам своята награда!", сподели Илчев.

Любимецът на публиката заложи на изпълнение на Лили Иванова. На финала той изпя емблематичната за примата на българската музика песен "Camino". Стефан е известен с това, че е един от най-добрите имитатори на Лили и през трите месеца, през които вървяха "Капките", мнозина се питаха дали няма да му се падне именно този образ. Но най-доброто той остави за накрая.

Преди да излезе на сцената, той уточни, че всъщност за първи път ще му се наложи да имитира Лили Иванова, тъй като пеенето на песните ѝ няма нищо общо с изграждането на цялостен образ.

След като завърши с представянето си, вълна на възторжени аплодисменти и викове обхвана присъстващите. Цялата зала се изправи на крака, заедно с журито и останалите участници.

"Ти си абсолютното бисерче на този сезон. Защото освен таланта, който очевидно носиш, прецизността, с която изработваш всеки един образ, е впечатляваща", коментира Хилда Казасян.

"В този сезон имахме певец, за който нямам думи. Нямаше образ, който да не изгради както трябва и тази вечер той се представи брилянтно", допълни Фънки.

Маги Халваджиян сподели как преди началото на снимките на "Капките" е отишъл специално в столичния пиано бар, където работи гласовитият изпълнител, за да го види в действие. Не му трябвало много време, за да му отправи покана за участие.

"Това, с което ме изненада, е професионализмът, с който подходи, защото много хора имат гласове и пеят добре, но аз уважавам професионализма", изтъкна продуцентът на предаването.

За 12-те лайфа на "Като две капки вода", Стефан се превъплъти в кожите на Марая Кери, Селин Дион, Бритни Спиърс, Мария Илиева, Бон Джоуви и др. За свой сполучлив образ Илчев посочи Кичка Бодурова, а най-забавно му е било да пресъздаде Сий Ло Грийн. Най-голямо притеснение е изпитвал от задачата да направи Георги Христов. "Ще запомня предаването с прекрасната публика, невероятните колеги, симпатичното жури и вас, сладури", обърна се към водещите Илчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АУДИттрс420

    6 8 Отговор
    Дреме ми
  • 2 Его

    19 14 Отговор
    Имат си талант обратните и това
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Край

    5 16 Отговор
    Виждат се плодовете на евроатлантическата ориентация - българската Кончита с Вурст се пръкна.
  • 6 Само Злоба,завист и простотия има тук!

    21 1 Отговор
    Евала Стефане, много си добър!!! Честито!
  • 7 Лора

    15 1 Отговор
    Не мога да повярвам, че чета такива пошли коментари за невероятно талантливия певец Стефан Илчев!
    Е, то простоТията властва в България!
    И вота на евроизборите го показа.
    Желая на Стефан прекрасно бъдеще и в професионалния и в личния живот!

    Коментиран от #9, #14

  • 8 Златена

    13 1 Отговор
    Честита заслужена победа на уникалния диамант Стефан Илчев през целия сезон на капките се справяше перфектно с всяка една задача и вчера с имитацията на Лили Иванова ги уби.Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък един съвет към него да върви само напред нагоре да не обръща внимание на злобни коментари и винаги да помни ще повечето българи го обичаме.
  • 9 Златена

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Лора":

    Истината е тези които обиждат уникалния диамант Стефан Илчев са злобни невъзпитани хора все пак възпитанието идва от родителите без възпитание не ставаш човек .Стефан си заслужи победата снощи уби ги с Лили Иванова пожелавам му още много успехи от тук нататък да не обръща никакво внимание на злобни коментари и винаги да помни ще повечето българи го обичаме.
  • 10 Зайо байо

    1 9 Отговор
    Във вестник Уикенд от 24-ти май,имаше статия,че Стефан Илчев ще спечели!!!Още тогава се знаеше!И защо ли?Защото се твърдеше в същия вестник,че политик любовник ще помогне на същия този Стефан да спечели!!!
    Дали има някакво съвпадение?
    Вие ми кажете.

    Коментиран от #13, #15

  • 11 Няма

    7 1 Отговор
    Значение какъв е Стефан Илчев и нямате право да го съдите не ви е в дома. Той си заслужи победата раздаваше се на 100%. Той е природен талант и прави всичко с лекота. Да е жив и здрав и много успехи. А тези които него харесват да си гледат работата.
  • 12 Теди

    11 0 Отговор
    Спечели,защото си го заслужи!
    Какво значение има кой му е любовник!
    Защо сте толкова злобни и завистливи българи?
  • 13 клюкар

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Зайо байо":

    Боленчо ли?
  • 14 Свекървата...

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Лора":

    Не се забравя....! Харесваш името на умрялото пиленце....!!! Завистта ви прояжда червата....!!!
  • 15 7777

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Зайо байо":

    Какъв вестник уйкенд, какви любовници, всички видяха с очите си колко е добър Стефан няма образ който да му се опре, ако това не е талант аз незнам кое е.
  • 16 Василева

    4 0 Отговор
    Интелигентен, изключително талантлив, брилянтно изпълнение. Гордеем се с теб, Стефан!
  • 17 Айде!

    6 1 Отговор
    Непознати човече, дано в Холивуд ти сложат звезда на алеята...! Тук да ти дадат орден....!!!
  • 18 Лили

    4 0 Отговор
    Невероятен талант.Невероятен!!!! Честита заслужена победа и признателност,а вие които се ровите и пишете простотии заемете неговото място,но как ли,никак.
  • 19 Йоли Иванова

    2 0 Отговор
    Невероятен си!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Лилия

    1 0 Отговор
    Стефан е невероятен.Спечели ,защото беше най добрия .Престанете да се бъркате в личния живот на Стефан,много е несправедливо да се коментират неща които не ви засягат.Стига простотии.