Last news in Fakti

28 Май, 2019 15:37 14 547 15

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност

Отървете се от следните вещи незабавно, ако ги имате вкъщи

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност - 1
Снимки: Shutterstock

Нашият дом е нашата крепост. Това е място, където трябва да се чувстваме добре, спокойни и да усещаме уют.

Всеки иска да напълни дома си с най-различни вещи, които му носят радост и положителни емоции. Понякога, без въобще да предполагаме обаче, някои от тях носят енергия, за която дори не подозираме, че може да ни навреди. Тези неща имат лоша енергия и носят смърт, болести и бедност.

Ваша задача е възможно най-скоро да се отървете от тях, за да не си навлечете неприятности в живота си, а и в този на вашите близки. Ето на какво трябва да кажете "Сбогом":

Счупени огледала

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност

Винаги се е смятало, че счупеното огледало носи нещастие по един или друг начин. Психолози смятат, че в момента, в който се счупи огледало, започва да се освобождава всяка негативна енергия, която се е натрупала в него в продължение на години. Тогава започват да ви се случват неприятности и то не само в любовен план, както гласи поверието. Първа ваша задача е да се отървете от това огледало и всички парченца от него, за да може отрицателната енергия напусне къщата ви. Важно е никога да не се оглеждате в счупено огледало, дори докато го изхвърляте, за да не привличате допълнителни неприятности.

Напукана посуда

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност

Според диетолози напуканата посуда нарушава енергията на храната и я прави опасна за здравето. Колкото и да харесвате някоя чиния, ако тя е пухната или олющена, то по-добре се отървете от нея веднага. Една чаша например символизира вашето семейно щастие. Защо да я държите в дома си, ако тя е символ на семейство с проблеми? Освен допълнителни раздори, тя няма да ви донесе нищо повече.

Спрял часовник

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност

Часовникът е много свързан дома чисто енергийно. Той е символ на времето и спокойствието. Ако часовникът ви се развали, то най-добре го занесете на ремонт незабавно, а ако няма как да бъде оправен, колкото и да не ви се иска, просто го изхвърлете.

Изкуствени цветя

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност

Не е препоръчително да имате такива в дома си. Това може да привлече неприятности, болести и смърт в семейството ви. Те са символ на раздяла с близки хора. Това важи и за всички увехнали и изсъхнали истински цветя. А и освен това изкуствените цветя събират ужасно много излишен прах в дома.

Снимки на починали роднини

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност

Опитайте се да премахнете от всички видими места в жилището ви снимките на вашите починали близки. Това е портал към мъртвите и носи само неприятности.

Стара метла

6 неща в дома ви носят болести, смърт и бедност

От древни времена метлата се счита за вещ от първа необходимост в една къща. Много ритуали са свързани с нея. Смята се, че тя трябва да е запазена и да е в добър вид. Щом тя започне да се разваля от прекалената употреба, е редно да се отървете от нея, защото привлича лошата енергия.Тя води до бедност и отчаяние собствениците на жилището.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кромид

    20 4 Отговор
    марийче, ти може да донесеш радост, пусни някоя снимка

    Коментиран от #3

  • 2 vasik atanasova

    26 5 Отговор
    АЗ НЕ ВЯРВАМ НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ
    ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ВСЕКИ ИМА НЕЩО ОТ ТОВА В ДОМА СИ
    МАЙНАТА МУ НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО
  • 3 Miusuka Madoto

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кромид":

    Тая ли бе!? Ти си бил голям извратеняк!
  • 4 Стефчо Путкодероф

    10 2 Отговор
    Марче, изхвърли си оная си работа. Защото в случая е мъртъв роднина. ...заедно се родихте ,но тя те предаде и умря!
  • 5 11111

    16 0 Отговор
    "Снимки на починали роднини" и сте сложили снимки само на деца, що за глупост.

    Коментиран от #8

  • 6 München

    35 0 Отговор
    А, защо не си изхвърлите банкнотите от портфейла? На снимките им всички са мъртви!
  • 7 Krisse

    25 9 Отговор
    Хора, не бъдете толкова крайни ,към тези, които се опитват да ви споделят това , което знаят! Всичко , което Мария споделя си има чисто ПРАКТИЧНО значение. Малките стъкълца от огледалото може да наранят очите ; напукан порцелан може да не издържи следващата гореща течност и да пострадате; изкуствените цветя - наистина задържат мноооого прах/да не говорим за сухите/;деформираната и огъната метла - едва ли ще е удобна вещ за събиране на боклук.От чисто егоистична гледна точка - човек не би трябвало сам да си причинява болка. Това за снимките: човек като загуби близък е естествено да е тъжен. Колкото пъти на ден погледнеш снимката на починал близък толкова пъти се нараняваш. Мястото на снимките е в албумите- отвори го ; спомни си ;посмей се;поплачи си....= разтуши се.
  • 8 Антон 1

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "11111":

    Прав си брато ‘ Тия са олиго !
  • 9 Пошло

    3 0 Отговор
    Като всичко от мара
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 3333

    5 0 Отговор
    Марчето трябва да си изхърли бельото и ще види за кратко време колко позитивна енергия ще събере.
  • 12 Гост

    3 4 Отговор
    За да държиш подобни неща в къщата си трябва да си голям клошар. А ми е направило впечатление че българите като цяло имат склонност към клошария без значение от пол и възраст. Значи е нещо като характерна черта на българският народ. Клошари.

    Коментиран от #13

  • 13 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Прав си колега, щом не изхвърляме и стария матриял от 240 изгорели свещи- клошари сме.
  • 14 АУДИттрс420

    3 0 Отговор
    не виждам тъщата в списъка
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.