6 Август, 2019 13:39 18 933 18

Рядкото заболяване на Ники Илиев се разпространява по...

  • петна-
  • витилиго-
  • заболяване-
  • рядко-
  • ники илиев-
  • режисьор

Фенове на режисьора забелязаха, че петната по ръцете му се разпространяват и по лицето му

Неотдавна стана ясно, че Ники Илиев страда от рядко срещано заболяване на кожата. Витилигото се е разпространило от ръцете към лицето му. Това не е никак изненадващо за хората, които страдат от същата болест и доста често петната се разпространяват по цялото тяло. Като например успешният модел Уини Харлоу, която се прочу именно с разноцветната си кожа.

Следите от кожното заболяване на актьора вече не са само там, където рядко правят впечатление, става ясно от последните му публични изяви. След като ръцете му станаха на петна преди години, кожата на лицето му също е започнала да губи своя пигмент и това се вижда дори през наболата брада, която Ники Илиев от известно време поддържа, пише "Уикенд".

Прави впечатление, че бившият манекен от месеци не е бил гладко избръснат. Това обаче съвсем не е резултат от небрежност, нито от обикновено придържане към модата на наболите бради, които се харесват от почти всички дами. Ники Илиев най-вероятно разчита, че именно брадата ще прикрие поне частично петната, които са започнали да излизат по брадичката му. Интересното е, че брадата също расте безцветна там, където кожата се е обезцветила, така че проблемът няма как да остане незабелязан. Въпреки петната обаче Ники Илиев си остава секс символа, който познаваме от години.

Още в края на декември писахме за витилигото на Ники Илиев. Тогава той потвърди, че има петна по ръцете от цели 5 години, като поясни, че това не е „тежко заболяване” и той въобще не крие петната си. Само 7 месеца след като актьорът разкри подробностите за „избеляването” си, петната вече се виждат и по лицето му.

Засега не е ясно как приема това неговата майка Мирослава Кадурина, която е професор по дерматология. Преди години тя направи фурор в България с опити да лекува с лазер именно витилиго. По ирония на съдбата в момента синът ѝ страда от същото, но поне засега знанията на проф. Кадурина по темата не са му се отразили кой знае колко.

За витилигото се знае, че се появява при силен стрес. През месеците, в които са се появили новите петна, Ники е работил над последния си филм „Завръщане”. Лентата е била готова само за година, което се счита за изключително кратък срок при подобни продукции. Изглежда, работата е предизвикала огромно психическо натоварване, за да се стигне до подобен резултат върху лицето на режисьора. Скоро филмът ще е по кината и ще стане ясно дали жертвата си е заслужавала.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай УРко

    13 3 Отговор
    Да пие повечко сребро и кожата ще му стане равномерно зелена /аргирия/
  • 2 Д-р Събина Андреева

    8 5 Отговор
    А бялото петно между нежните ти очички, от какво е? Какво заболяване е това
  • 3 Санитарке...!

    10 2 Отговор
    Ти излекува ли си спина, че се подиграваш на Ники...!?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Болен

    32 0 Отговор
    Виталигото, псориазисът, невродермитът и др. са автоимунни заболявания, които може да се отключат при стрес или под влиянието на други фактори. Никой не е застрахован, но неинформираността на обществото(в повечето случаи), води до изолация или коментари като в настоящата статия. Не е заразно!!!
  • 6 ДО ЛЮБОПИТНАТА СЪБИНА

    17 2 Отговор
    ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖА ДА НАМЕРИШ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА КОЕТО ДА ДРАСКАШ..ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЪЛГА И БЕЗИНТЕРЕСНА СТАТИЯ..ЗАЩО СЕ РОВИТЕ В ЖИВОТА НА НИКИ..ГОЛЯМА НОВИНА БИЛО ЕДИ КАКВО СИ И РАЗБИРАШ ЛИ И БРАДАТА МУ БЕЗЦВЕТНА И Т.Н...АКО НА ТЕБЕ СЛУЧИ НЕЩО ТАКОВА И ВЗЕМАТ ДА Т
    ПИШАТ ПОДРОБНОСТИ ЗА ТОВА КАК ЩЕ ТИ ХАРЕСА
    ..АИДЕ НЕ СЕ БЪРКАЙ ТОЛКОВА НА ДЪЛБОКО ДА НЕ ТЕ ЗАСТИГНЕ И ТЕБ...
  • 7 Дядо мъдко

    10 5 Отговор
    И на мойте топки се появиха ....бели петна, обаче на тоя пред тях изобщо не му дреме къде ще влиза излиза.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мнение на

    12 9 Отговор
    И кое им е чаровното на наболите бради , брадата е признак на ленивост и комплексчета уж за разкрасяване , колкото по голяма е брадата толкова повече мръсотия и микроби се събират там като на панаир , самото окосмяване на лицето е нехигиенично и по моя вкус доста грозничко
  • 11 Ше му лапам

    5 2 Отговор
    И ше се оправи

    Коментиран от #12

  • 12 Киро жарта

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ше му лапам":

    Пеше ти ли си бе душичке,не се ли налапа бе

    Коментиран от #14

  • 13 Ами

    0 2 Отговор
    Всичките болни ги коментирате тук,то се е видяло,че няма какво да пишете.
  • 14 Не мили

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Киро жарта":

    Все искам да помагам😂😂😂
  • 15 коча

    4 0 Отговор
    Парите убиват хората ..................
  • 16 Ванко СтЗ

    5 1 Отговор
    Дано се оправи момчето. Аз го харесвам като държание. Не е лигльо и не е като всеки вчерашен келеш опитващ се да се прави на вървежен демонстриращ колички и перка...
  • 17 Бог

    5 0 Отговор
    Господ си знае работата! Майка му за същата болест взе пари от много хора и дори без подобрения! Лекувала го била. Лекува в петък.
  • 18 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Когато в един есенен ден Петър Първи Велики приемал болярите, наредил на Балакирев /неговият шут/ с голяма и остра ножица да им отрязва брадите. Искал е човекът да ги направи европейци. При поклона пред царя огромните бради достигали до земята. И толкова били хигиенични, че в някой от тези бради имало кокали още от великденските агнета.........Поне така пише А.Толстой - няма да лъже , я ......