Last news in Fakti

14 Август, 2019 12:02 7 287 7

Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ)

  • телевизионен готвач-
  • джейми оливър-
  • деца-
  • семейство-
  • дисциплина-
  • съпруга-
  • влюбен-
  • джулс

Той признава, че отглеждането на деца е като битка

Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ) - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Световноизвестният телевизионен готвач Джейми Оливър, който е баща на пет деца, наскоро направи любопитни и откровени разкрития за личния си живот, и своето семейство.

Магьосникът в кухнята признава, че отглеждането на Попи – на 17 г., Дейзи - на 16, Петал - на 10, Бъди на осем и Ривър на три години, е като битка, но въпреки това семейството му е сплотено и той е щастлив от факта, че има принос за това сплотяване, пише сайтът ContactMusic.

#ThrowbackThursday....Multi-tasking between being Dad & shooting what was going to be my new book at the time, Jamie's Great Britain back in 2011 #NakedChef20

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on Aug 8, 2019 at 7:16am PDT

Отговорностите по възпитанието и грижите за децата Джейми поделя със съпругата си Джулс и признава, че сега е по-влюбен в нея от когато и да било.

🖤 Happy 19 years married to my absolute favourite xxx

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Jun 24, 2019 at 12:47am PDT

На въпроса, дали му харесва да е родител, той отговаря: ” Уммм. Да. Искам да кажа, това са „ин и янът” на удоволствието и болката, нали? И това е различна болка в различни етапи от нечий живот. Просто така се случва, че в този момент преживявам всеки етап от живота си. Имам тийнейджъри, имам осем- и десетгодишно деца и имам тригодишно дете. Така че все още имам дете в леглото си, което играе с дрънкалки наоколо като електрическа змиорка … Но да … не, вижте, обичам ги. Ние сме много сплотено семейство.”

44-годишният готвач твърди, че той е онзи, който учи на дисциплина многолюдната си челяд и изисква от нея ред и послушание, както и спазване на правилата, наложени в тяхното домакинство. Ето защо не му пука дали децата му го харесват, защото смята, че правилата са много важни.

Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock

Джейми споделя още, че обича да наблюдава как жена му остарява и твърди, че сега е много по-влюбен в нея, отколкото на младини.

„Лично за мен е абсолютно удоволствие да гледам как жена ми остарява. А тя става на 45 през ноември … Насладих се на житейското си пътуване с Джулс, беше страхотно. Определено мисля, че сега съм по-влюбен в нея, отколкото бях тогава…”

Джейми Оливър: След пет деца съм по-влюбен в жена си (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон

    11 1 Отговор
    Дано и тя е влюбена в тебе всеоще

    Коментиран от #5

  • 2 ХХХ

    16 3 Отговор
    Личи си, че си влюбен, щом толкова деца сте направили. :)
    Хич не е лоша жената. Любов да има и нормален живот - това са плодовете!

    Коментиран от #6

  • 3 Мосак Фонсека

    0 11 Отговор
    Аве ти фалирай, и после ги расправяй тес.
  • 4 Лора

    11 1 Отговор
    На запад, това е нормално, но не си е зарязал семейството и да тича нанекъде из горите...! Имат си семейните ценности...! На мен ми харесва как говори, не толкова готвенето му...!
  • 5 гост

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дон":

    Щом му е родила 5 деца и то за 15г, явно си го иска и си е любов. Това дали са фалирали ресторантите му е все тая, в развитите страни когато една фирма няма възможност да покрива задълженията си по кредитите, тогава се обявява фалит, извиква се синдик, прави се оздравителен план, дали ще намали предлагането, дали ще затвори някое непечелившо място, преценяват си и пак си работят ресторантите, не е чудо голямо. У нас е подигравка, че няма право на личен фалит и си длъжник дори след смърта си, което е абсурдно и само показва колко назад сме от една нормална страна.
  • 6 Децата

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "ХХХ":

    Не са признак на любов. Ако беше така хората никога нямаше да се развеждат, в името на децата си. Човекът просто си е е-блив, тя пък хваща бързо ...няма да ги изхвърлят я,техни са си!
  • 7 360

    0 2 Отговор
    ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ГОТВАЧ НО И ОГРОМЕН ЛИГЛО