Last news in Fakti

8 Юни, 2012 19:35 1 004 0

Изписани са 7 пациенти пострадали при взривотете

  • взривове-
  • петолъчка-
  • изписани-
  • болница-
  • ямбол
Изписани са 7 пациенти пострадали при взривотете - 1
Снимка БГНЕС

Днес следобед от областната болница в Ямбол бяха изписани седем от общо деветте пациенти, пострадали от взрива във фабриката за утилизация на снаряди край пътен възел „Петолъчката”, съобщиха от Министерство на здравеопазването.
Единият от двамата пациенти, които засега остават на лечение, е в ортопедичното отделение. Той е с травма на ребрата, но прогнозите на лекуващите екипи са, че в понеделник ще бъде изписан. Вторият пациент засега остава в отделение УНГ.   

В Сливенската болница също остава на лечение един от ранените.

Днес официално бе съобщено, че Станимир Киров, Николай Гочев и Енчо Кремаков са сред убитите при взрива на 5 юни тази година във фабриката за утилизиране на боеприпаси на фирма "Барета трейдинг".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА