Last news in Fakti

6 Юни, 2012 11:29 1 167 0

Няма с опасност за живота пациенти след взривовете

  • взривове-
  • петолъчка-
  • ранени
Няма с опасност за живота пациенти след взривовете - 1
Снимка БГНЕС

9 ранени остават в болниците в Ямбол и Сливен след взривовете във фабриката за утилизация на боеприпаси на фирма „Берета Трейдинг” край Петолъчката. Осем от тях са в болницата в Ямбол, чийто директор д-р Панайот Диманов заяви тази сутрин за Факти.бг, че няма ранени с опасност за живота. Трима от приетите в хирургично отделение са с по-тежки увреждания. Двама от пострадалите са настанени в УНГ, а останалите в травматологията. „Ранените са в добро състояние, спокойни са, наблюдават се”, заяви д-р Панайот Диманов.

От МБАЛ „Д-р Иван Селимински” в Сливен съобщиха тази сутрин, че 42-годишният мъж от Бургас, който пострада при взривовете край село Лозенец, е настанен в отделението по реанимация на болницата. Пациентът бе приет снощи около 18,30 с гръдна травма и травма на лява ръка. След направените изследвания и рентгенови снимки са установени четири счупени ребра и счупена лъчева кост на предмишница. Има наранявания по кожата, меките тъкани, мишница и предмишница. Състоянието на пострадалия е стабилно.

Продължават да се издирват Енчо Кремаков, Николай Гочев, Станимир Киров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА