Last news in Fakti

25 Юни, 2012 18:50 3 767 3

Цецка Цачева ала Холивуд

  • цецка цачева-
  • photoshop-
  • списание мери

Парламентарната шефка Цецка Цачева засия на корицата на женско списание значително подмладена и почти неузнаваема. От надписи на корицата и неизменната   фризура се разбира коя е тайнствената дама със стройна фигура и небрежна усмивка. Други пък биха я идентифицирали по тоалета и стойката. Позната ни със своята сдържаност и самоконтрол, Цачева влиза в амплоато на холивудска знаменитост в пика на кариерата си.

Ликът на преобразената Цачева обхожда не само вестникарските будки, но и социалните мрежи, където предизвиква истински фурор. Камерън Диас, Дженифър Лопес и други знаменитости се спрягат като вдъхновители на фотосесията.

Явно главната заслуга тук е на Photoshop. Дали е свършило работа или не – преценете вие.

Истинската Цачева е родена през 1958 година в с. Драгана, община Угърчин. Тя заема най-ключовия и важен пост у нас, според Конституцията на страната.

В интервюто за списанието Цачева засяга далеч не толкова забавни теми като изборите, работата на парламентарния шеф, тежките заседания и административните процедури.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юмфщ

    1 1 Отговор
    foto 6opa e goliama rabota ot praseto moje d a napravi sarni4ka
  • 2 Акага

    0 1 Отговор
    Мамина душица сладка
  • 3 666

    1 1 Отговор
    Някой знае ли тел.на Дънди?