16 Ноември, 2019 11:53 3 807 11

Крум призна, че с Андреа са влюбени

  • андреа-
  • крум-
  • песен-
  • слухове-
  • поп фолк

Певицата не се чувства работоспособна и в кондиция

Крум и Андреа изненадаха своите почитатели с новия си дует "Мен ми стига". Изненадата дойде от факта, че след първата им песен се появиха слухове, че двамата са се скарали, а певицата дори му забранила да пуска парчето. Въпреки това той на своя глава издаде песента, което развалило отношенията им.

Сега двамата изглежда са се помирили и провокират с много романтична песен. според слуховете текстът, написан от Андреа, е свързан с раздялата ѝ с Кубрат Пулев.

Певицата обаче, не присъства във видеото към парчето.

Пред един от родните таблоиди Крум обясни как се е събрал отново с Андреа за тази песен и други подробности около отношенията им.

По време на първия им дует двамата имахте известни недоразумения, които Крум описва по-скоро като “разминаване”

“Тази песен съм я направил отдавна, но все я променях и си чакаше времето. Това лято Андреа ми се обади и като я чух веднага си представих нейния глас в песента. Съдба ли е, съвпадение ли е - не знам... Предложих ѝ да я направим и всичко се случи за един ден.

По повод отсъствието на изпълнителката от видеото, самата тя обясни каква е причината в изявление в социалните мрежи.

“Скъпи приятели, знам че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не успях да оправдая очакванията ви докрай. Въпреки това Крум направи един прекрасен клип, за което му благодаря. Както и на Мартин Биолчев, който успя да извади емоциите ми в момента на изпяване и създаване на това парче. Надявам се да харесате парчето. За мен музиката е най-силната връзка между хората. Благодаря", написа Андреа в социалната мрежа.

“Ние направихме песента както трябва. И двамата сме влюбени в тази песен. Това е резултатът, аз си направих хубав клип. Планувахме да снимаме двамата, но тя си е преценила. Няма драма при нас, държа да го отбележа. Този път се стиковахме перфектно”, обяснява сега Крум.

Снимките на видеото са направени във Венеция, защото Крум много харесал града.

“Вдъхнових се от една почивка и след това се върнах да нащракам някои неща за клипа. Видях тези уникални места и прецених, че на тази песен ѝ пасва такава атмосфера. Романтична е и с много красив текст, което предразполага да се снима във Венеция. Стилен и класен клип, какъвто не съм правил скоро”, разказва той.

По отношение на слуховете около текста на песента и връзката му с раздялата на кобрата и Андреа, Крум обясни: “Текстът съм го написал аз, а отношенията на Андреа и Кубрат са си тяхна работа. Всеки да го тълкува както прецени. Не мога да бъде буфер и да казвам някакви неща, защото хората си знаят най-добре. Това са си лични техни отношения, всеки си има неговата гледна точка. Нека това го оставим като въпрос към нея…”


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Признавам си...........

    6 6 Отговор
    Ако Андреа ми падне ще и изпъна жартиерите
  • 2 BigBulgarianBoss

    7 3 Отговор
    На това прасе ли бе?
  • 3 крумчо

    3 1 Отговор
    беше много готин в сървайвър Камбоджа-най-сръчния и схватлив играч
  • 4 Франкенщайн...!

    1 5 Отговор
    Добри певци и хора...!

    Коментиран от #5

  • 5 007

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Франкенщайн...!":

    Лороооо, не можеш да играеш оро, я най-убово друсни един кючек 🍾🌪️⚡🔥🥇

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Рошко

    4 2 Отговор
    Чалгаджии и любов, проститутка и гей, ай сиктир бе тъпанари
  • 8 Друсни сланино

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "007":

    Ти, да видя как играеш, ти мен видя...!
  • 9 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    САМО УЧЕНИЧЕСКАТА ЛЮБОВ Е ВЕЧНА !!! НОРМАЛНАТА ТРАЕ ОТ 6-7-8 ГОДИНИ МАКСИМУМ !!! АКО ДВАМАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ РАДВАТ НА ОБЩУВАНЕ -ВСИЧКО Е ТОЧНО !!! НО, АКО ТЪРСЯТ ЗАМИСИМОСТ И КОНТРОЛ /ЖЕНСКА НУЖДА И МЪЖКА РЕВНОСТ/ -ТЕЖКО ИМ НА ДЕЦАТА !!! ВСЕКИ Е РОДЕН СВОБОДЕН И ОТДЕЛЕН -ДАВАШ И ВЗЕМАШ- САМО ПО ЖЕЛАНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!
  • 10 OT интересните новини

    0 1 Отговор
    Пожелавам на всички ЧаЛгаДжии да задават от дюнер!
  • 11 Хайл

    0 1 Отговор
    Тез пък кой са . 🎸🎸🎸🎸🎸😁😁😁😁😁 Някой нови кметове на чалга махалата. 💣💣💣💣