Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 15:11, обновена 10 Юни, 2022 13:07 13 938 6

3 зодии, които никога не се влюбват истински

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • влюбване-
  • не се влюбват-
  • астрология

Не всеки се втурва с главата напред в една романтична и интимна връзка

3 зодии, които никога не се влюбват истински - 1
Снимки: shutterstock

Има хора, които бързо се влюбват и се впускат в една връзка, без много-много да му мислят, отдавайки се изцяло на половинката си. Има обаче и такива, които не само че трудно създават близки отношения с конкретен човек, но и не могат да изпитат онези чувства, които тласкат първите да се впуснат мигновено в любовна авантюра.

Те трябва да знаят повече за човека, за да разпалят страстта си към него. Те имат много високи изисквания към партньора и не си позволяват да се отпуснат и да дадат свобода на емоциите.

Ето кои са трите зодии, които никога не се влюбват истински:

Дева

3 зодии, които никога не се влюбват истински
Снимки: shutterstock

Представителят на земните стихии е много придирчив към дреболиите и обръща внимание на всеки малък детайл, на които никой друг човек не би придал значение. Също така Девите много обичат да критикуват всички, включително и себе си. Много е трудно да им угодиш.

Затова не е изненадващо, че поради този подход за Девата е много трудно да се влюби истински. Просто в потенциалния си партньор представителят на земния елемент вижда веднага всички недостатъци, без да обръща внимание на достойнствата му.

Бидейки перфекционист по природа Девата иска да види до себе си същия идеален човек във всеки смисъл, забравяйки, че идеални хора не съществуват. Всички сме обикновени смъртни и всички грешат - това е нормално.

Девата се нуждае от много време, за да свикне с партньора си и да види силните му страни. Представителят на този зодиакален знак също трябва да бъде сто процента уверен в човека, който в избрал. Само тогава Девата може да се отпусне и да покаже най-добрите си качества като грижа, любов, искреност и преданост.

Телец3 зодии, които никога не се влюбват истински
Снимки: shutterstock

Това е друг представител на земната стихия, който не е свикнал да се втурва с главата надолу в любовните отношения. Телецът е доста бавен по отношение на отношенията. Тази зодия не си пада по краткосрочните връзки, а се фокусира само върху брака и формирането на семейството. Такива хора търсят надеждни и стабилни партньори, в които ще бъдат сигурни. Естествено, отнема време, за да опознаете човек.

Телецът се влюбва постепенно. Те започват да се чувстват добре, когато видят, че отношенията могат да бъдат рационални и че могат да получат някаква полза от тях.

Какво е най-характерно за любовта при Телците – отнема им много време, за да се влюбят, но разделят ли се с партньора си могат да го забравят за отрицателно време. Въпреки това раздялата за тях може да е огромна емоционална рана, която да ги тормози години наред. Те четат тонове книги по психология, за да оставят след себе си тежестта на миналото и да започнат нов живот.

Козирог

3 зодии, които никога не се влюбват истински
Снимки: shutterstock

Представителят на това зодиакално съзвездие основно мисли за своята кариера и репутация в обществото. Личният живот е на второ място за него. за Козирогът има значение само пробивът в професионалната сфера.

Козирозите просто нямат време да се срещат с представители на противоположния пол, защото могат да изкарат целия ден в офиса. Те се нуждаят от същия отговорен, трудолюбив, ориентиран към целта партньор, който все пак да е готов за дългосрочна и сериозна връзка.

Козирозите са едни от тези зодии, които не осъждат браковете по сметка. Те не виждат нищо лошо в това, че хората се женят не заради любовта или страстта, а от лична изгода и интереси.

Най-интересното е, че с течение на годините представителите на земните стихии стават по-сантиментални и уязвими, докато в младостта си те се отличават с невероятно спокойствие.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Везни

    4 6 Отговор
    Напротив много лесно се влюбват и ги правя на глупаци всеки път
  • 2 Три проститутки

    2 9 Отговор
    Много придирчиви.... хахаха..!!!
  • 3 Делфи

    7 1 Отговор
    Пълни глупости
  • 4 50+

    3 1 Отговор
    Глупости,
  • 5 проба

    1 0 Отговор
    пълна тъпотия
  • 6 Лично наблюдение

    1 1 Отговор
    За телеца е вярно