Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 10:32 2 702 8

Приятел на Хари разкри за страданията на принца

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • страдания-
  • трудно

Преходният период за Хари и Меган е изключително труден

Приятел на Хари разкри за страданията на принца - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари, който напусна родната си Великобритания и кралското семейство заедно със съпругата си Меган Маркъл и заживя в Канада, страда много за Обединеното кралство. Това твърди приятел на Хари. В труден момент принцът споделил, че изпитва носталгия по родината с играча на поло – Начо Фигерас. Двамата са приятели от дълго време.

Фигеръс твърди, че последните месеци били особено тежки за принца и неговото семейство. В интервю за риалити предаването „Кралско разделяне: Хари, Меган и короната“ на телевизия ABC, Фигерас казва: „Говорих с Хари преди няколко дни. Той страда много от всички неща, които се случиха. Той страда много от това, че хората го съдят”.

По думите на играча на поло може да се разбере защо Хари е напуснал Великобритания: “Хари е баща, и той прави всичко възможно да защити семейството си, съпругата и детето си. По този начин се превърна в невероятен мъж; мъж, с който майка му би се гордяла”.

По думите на Фигерас, Хари, освен че поставя семейството си на първо място, “просто иска да живее нормален живот, дори и това да не е лесно”. “Когато имаш 1000 папараци струпани пред дома си в Канада, които чакат да зърнат и снимат сина на принца, това не е съвсем нормален живот, нали?” Наскоро Хари призна, че решението да се откаже от кралския живот и да прекара половината от времето си в Северна Америка със семейството си, го е “натъжило много”.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфу

    7 5 Отговор
    Какви страдания имат тия бе ??? Фрашкани с пари и получават внимание където и да идат, да им имам проблемите, гнусни кръвосмесени не.ези

    Коментиран от #8

  • 2 Хари

    4 1 Отговор
    Само аз мога да те утеша, ти сам си направи тези страдания, уж си интелигентен принц...!
  • 3 дедо

    13 1 Отговор
    На времето избягах в Германия с 50 евро в джоба, без да имам работа, без да знам езика, без да познавам никого! Хари с тая нежна психика, би се гръмнал ако беше тогава на мое място! А черната Меган, скоро време ще си остане сама в Канада...слушайте дедо ви.

    Коментиран от #6

  • 4 дедо

    5 0 Отговор
    Поправка...50 марки.
  • 5 Jvvvbbbb

    5 0 Отговор
    Ай горкичкият, жив да го ожалиш!
  • 6 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "дедо":

    Аз пък спестявах и събирах всеки лев, и понже знаех езика и имах ниво на език записах в Германия следване, отидох с пари, които свършиха на втория месец след като си платих всички такси и квартира, отказах стая в общежитие, защото не ми стигаха 40евро и нямаше от кого да взема. Ядях спагети и кетчуп месеци наред. Ако искаш да се докажеш трябва да преминеш през тежък период, на лесно и на подарено всеки може. Тъй че да си трае и да си намери работа.
  • 7 Има хора, и хора...!

    3 0 Отговор
    Този принц е много добър вече мъж, по изражението му личи...! На богатите хора, това е работата да, се занимават с благотворителност, видях в един клип колко е състрадателен към болни дечица...! Така, че да не се прави на,, магиярка и ясновидки,, приемайки това нещо от,, майките,, си , а да погледнем себе си от къде сме започнали , как сме живяли и докъде сме стигнали...!!!
  • 8 хххх

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пфу":

    Пфу колко с и прост/та. Пълна селячка/селяк.