8 Февруари, 2020 07:00 7 661 3

Вашият хороскоп за днес, 08.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Действен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 08.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Телец

Може би най-сетне ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни през изминалата седмица. Днес при всички случаи не е желателно да похващате домакинска работа, дори само защото се нуждаете от почивка.

Близнаци

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Рак

Доста действен ден ви очаква или поне вие ще си го организирате, така че да отхвърлите колкото се може повече неща. Не прекалявайте, дори и Господ е имал нужда от почивка.

Лъв

Ще имате гениални идеи и шанс да доведете нещата до успешен край. Неща, които ви вълнуват отдавна, могат най-неочаквано да намерят своето разрешение. И дайте време на онова, което се случва, не пришпорвайте събитията.

Дева

Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Добрата новина е, че ще успеете да избягате от нещата, които ви ограничават. Хубав ден за разходки и особено за четене на книги и гледане на филми.

Везни

Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто така се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си.

Скорпион

Ден само за празници и срещи. Използвайте го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо.

Стрелец

Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки.

Козирог

Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с много мазните храни и с пиперливите приказки.

Водолей

Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове, хващайте се на работа, докато все още ви имат доверие.

Риби

Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Не прекалявайте с работата, по-добре потърсете някой да ви помогне. Винаги е по-хубаво като има компания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А бе

    1 1 Отговор
    Защо на зодия рак символа е обозначен с поза 69? Сигурно раците много обичат да облизват каките с поза 69.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.