Last news in Fakti

8 Февруари, 2020 17:44 3 722 4

Звездите предупреждават: Очаква ни не огън, а пожар!

  • зодии-
  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • астрология

Венера влиза в Овен, а пълнолунието - в Лъв

Звездите предупреждават: Очаква ни не огън, а пожар! - 1
Снимка: Shutterstock

Венера напуска позицията си в Риби и влиза в знака на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на влияние на забързания и решителен Овен, Венера ще разпали сериозен огън. Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, защото от 7 февруари до 5 март мнозина ще бъдат обзети от силни емоции, пише Една.бг.

В отрицателно проявление това могат да бъдат огнища на бушуваща ревност, упреци, претенции, негодувания, натиск върху партньора и жажда да надмощие. Астролозите прогнозират трудни времена както за отношенията, така и за духовната сфера. За мнозина транзитът на Венера през зодия Овен може да бъде истинско изпитание за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония - опитайте се да контролирате емоциите и да не довеждате ситуацията до крайност.

Но има и добра новина: Венера ще даде пълна яснота по онези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими до момента. Ако в миналото сте имали съмнения относно ситуация или човек, сега всичко ще ви стане кристално ясно.

Задава се още едно интересно явление, което ще повлияе на зодиите, а именно Пълнолунието в Лъв. Настъпващото Пълнолуние ще засили градуса на емоциите на всички.

Февруарското пълнолуние ще се бъде в съзвездието Лъв, а астролозите предупреждават, че енергията на този ден може да е объркваща. Влиянието на Огнения знак може да доведе както до победи, така и до поражения.

Денят на Пълнолунието е чудесно време за изпълнение на съкровени желания. В този ден можете да привлечете късмета със силата на мисълта и желанията си, но все пак трябва и да се потрудите, за да постигнете онова, към което се стремите. Просто силата на Пълнолуние ще улесни малко повече процеса.

Ето какво очаква всяка зодия

Овен, Лъв и Стрелец - Огнените знаци ще усетят, че е настъпил техния момент. Те ще бъдат по-спокойни от обикновено, активни и магнетични. Транзитът на Венера през знака на Овен ще бъде някак весел и забавен за тези хора, те ще бъдат по-продуктивни и като цяло периодът ще бъде вълнуващ за тях. Можете спокойно да правите покупки, да си поставяте нови цели, да вземате важни решения, да купувате, продавате, да развивате силните си страни, да се влюбвате и сближавате. Венера ще ви помогне да разрешите дори най-сложните проблеми и правилно да определите посоката, по която да поемете.

Телец, Дева и Козирог - за тези знаци ще настъпи време на уединение и обръщане навътре към себе си. Планетата на любовта ще предостави голям шанс да определят собствените си желания и да отделят време за себе си. Процесът на вътрешна трансформация ще продължи до края на февруари. През това време в живота на земните Знаци ще настъпят сериозни промени. Последните дни на периода (от 1 до 5 март) ще преминат под знака на емоциите и страстта. Венера се фокусира върху царството на любовта и удоволствието. Астролозите съветват да се подготвите за смели решения, трепети и дори любовни драми.

Близнаци, Везни, Водолей - Изглежда, че звездите от 7 февруари до 5 март ще се опитат да направят всичко, за да защитят максимално Близнаците, Везните и Водолеите от скука. Благодарение на Венера, пребиваваща в знака на Овен, периодът обещава да бъде динамичен и вдъхновяващ. Астролозите съветват да се възползвате от ситуацията: ново начало, покупки, пътешествия и романси ще бъдат особено успешни. Експериментирайте и променете живота си. Венера ще ви накара да мислите за творчески планове и други нови начинания.

Рак, Скорпион, Риби - От 7 февруари до 5 март Раците, Скорпионите и Рибите могат да се възползват от шанс и да вземат решение за смели експерименти, включително по въпроси от личния живот. Ако отдавна искате да промените живота си към по-добро, идва най-доброто време за това. Нещо повече: новите начала ще станат и успешна инвестиция за бъдещето. През този период е хубаво да се погрижите за себе си, да поставите основните си житейски цели и да осъществите необходимите желания, за да се почувствате удовлетворени.

Какво трябва и не трябва да правите по време на Пълнолуние в Лъв:

Какво е добре да правите: Неделя ще бъде идеална за творчество. В този ден енергията е в своя пик и тези, които имат таланти, няма да имат затруднения да създават шедьоври, както и да продължат напред и да научат нещо ново.

Пълнолунието в знака Лъв ще бъде идеален ден, за да заздравите връзките си, да се срещнете с приятели и роднини, да намерите сродната душа и да спечелите вниманието на човек, който харесвате. В този ден няма да има пречки за щастието, ако се справите с лошо настроение и се доверите на интуицията си.

Какво не е желателно да правите: Не се карайте, не започвайте кавги, бъдете по-обрани. Лъвът засилва емоциите ви в този ден и може да нараните някого, макар и несъзнателно. Няма да ви е лесно да се справите с емоциите, но все пак опитайте да ги обуздаете.

Не се претоварвайте, както физически, така и психически. Отделете повече време за себе си и не препускайте от задача на задача, защото това ще ви направи още по-раздразнителни и чувствителни.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даам

    14 2 Отговор
    Скоро Бойко ще умре. От пожара. Уж е бил пожарникар. Той е срам и позор пред очите на бившите си колеги.
  • 2 Некъв си

    0 3 Отговор
    Звездите ми казаха, че ще ми падне онаа рабУта...Да вЕрвам лЕ?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Пустиняка

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Некъв си":

    Е като ти падне го сгъни и си го тури отзаде.. после ни кажи как е..
  • 4 Пустиняка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Некъв си":

    Е като ти падне го сгъни и си го тури отзаде.. после ни кажи как е..