Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 07:00 7 498 0

Вашият хороскоп за днес, 12.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Много задачи очакват Телците през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 12.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще сте леко раздразнителни, защото няма да успеете да видите и чуете всичко, което ви се иска. Следобед ще уталожите нервността и ще успеете да постигнете хармония около себе си.

Телец

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Близнаци

Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Рак

Ще търсите истината и това ще ви е направо идея фикс. Тук трябва да спрете и да се замислите какво точно е истината и дали в крайна сметка всеки няма своя собствена истина. Айнщайн наистина е бил гениален, откривайки относителността.

Лъв

Не бързайте да слагате етикет на днешния ден. Той носи сериозен потенциал, особено ако знаете какво искате и къде се намира то.

Дева

Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, отколкото да обърнете истинско внимание на партньора си. Поне днес нарушете тази тенденция, защото май връзката ви започва да се пропуква.

Везни

Достатъчно смели и решителни сте да постигнете целите си. Способни сте да накарате другите да ви повярват и да ви последват дори. Просто действайте, не губете инерция в празни приказки.

Скорпион

Още не е настъпил активният момент да действате. Засега просто наблюдавайте и анализирайте фактите. Изводите ще можете да си направите съвсем скоро.

Стрелец

Насочили сте цялата си енергия, за да спечелите допълнително средства - парични или други. Мислете мащабно, не се оставяйте нечии общо взето логични думи, да ви заблудят.

Козирог

Ще се чувствате най-удобно на място, където царят хармония и красота. Няма да е лесно да го откриете, но нищо не ви пречи да го създадете сами. Така поне със сигурност ще получите каквото искате.

Водолей

Действията ви ще са доста странни и хаотични. Дано имате някакъв план, че по този начин нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни начини.

Риби

Ще се наложи да говорите много повече от обикновено. Ще се окажете в центъра на няколко информационни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма измъкване. Май ще трябва да се научите да казвате НЕ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА