Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 07:00 8 871 1

Вашият хороскоп за днес, 17.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Сложен ден за някои от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 17.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден, за да приключите с някои стари навици и да откриете неща, които сте смятали за отдавна изгубени. Не бъдете твърде резки с хората около вас, все пак и те имат чувства.

Телец

Днес ще ви е нужна поне една секретарка, за да ви сложи нещата в ред. До обяд ще трябва да уредите някои плащания, но внимавайте да не се окаже, че вече са платени. Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи или за едно приятно сърфиране по мрежата.

Близнаци

Не закъснявайте за работа, защото до обяд ще се решат вълнуващите ви въпроси. Следобед може да мислите и за личното си време. Ако пък сте се разработили, добре е да се осведомите за новостите във вашата сфера на дейност.

Рак

Чудесен ден, особено ако имате шанс да излезете някъде сред природата. Алтернативата, естествено е семейното събиране. Всъщност вторият вариант сигурно ще ви хареса повече, защото ще актуализирате информацията, която имате.

Лъв

Днес ще трябва да обсъдите някои делови въпроси, свързани с хората, с които пряко работите. Изслушайте и тяхната гледна точка, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в спорове, безполезни са.

Дева

Денят може да стане доста сложен, ако имате вземане даване с авторитетни лица или държавни организации. Ще се опитат да ви научат на търпение, а освен това ще ви отворят и доста работа. Пазете се да не настинете.

Везни

Сложен ден, особено за хора с фина настройка като вас. Съвсем лесно могат да ви извадят извън равновесие най-безобидни думи или действия. Защитната реакция, която използвате в такива случаи, не е много приятна за околните, ако все още не сте разбрали.

Скорпион

За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Стрелец

Още един ден с независещи от вас обстоятелства и действия. Оставете се и днес да ви носи течението, а за активни действия има време. Днес е ден за анализи и вглеждане в себе си, освен това трябва да потърсите и прошка от някои хора.

Козирог

До обяд трябва да приключите с кореспонденцията, че след това няма да имате възможност да го направите. След обяд може да ви нагърбят с нови задачи и това ще помрачи настроението, но няма как – ще се справяте.

Водолей

Преди обяд ще има сериозна нужда от вас на работното ви място, главно заради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, но гледайте сред тях да не е яденето, днес можете да качите някой-друг грам.

Риби

Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да се повеселите като всички хора. След обяд, дори и да не ви се иска, ще ви въвлекат в някое мероприятие, но пък ще ви е приятно.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.