Last news in Fakti

26 Юли, 2012 09:53 1 173 0

Състоянието на проф. Бусарски вече e добро

  • проф. венцеслав бусарски-
  • проф. бусарски

 

Състоянието на неврохирурга проф. Венцеслав Бусарски е вече добро и прогнозата за него става все по-оптимистична. Това съобщи проф. Огнян Хаджийски, началник на секцията по изгаряния и пластична хирургия на "Пирогов".

Проф. Бусарски беше приет на 11 юни с 55% изгаряния и висок риск за живота. За месец и половина той претърпя серия операции, всички поразени тъкани бяха покрити с изкуствена материя. Проф. Бусарски пострада при катастрофа, придружена с пожар на детелината на бул. "България" и околовръстен път - отклонението за кв. Бояна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА