Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 07:00 7 281 1

Вашият хороскоп за днес, 18.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добър ден за срещи за Телците

Вашият хороскоп за днес, 18.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Очаква ви доста несвършена работа и е най-добре да се мобилизирате, вместо да търсите виновни. Ще се чувствате доста по-енергични от обикновено и е добре да вложите повече енергия в задълженията си, но внимавайте да не си причините някоя телесна повреда от много бързане.

Телец

Добър ден за срещи, разговори и всякакви комуникации. Днес лесно би ви се отдала всяка писмена дейност, освен това лесно можете да убедите когото и да е в каквото си поискате. Е, не преувеличавайте прекалено, лесно ще ви разкрият.

Близнаци

Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от полза. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър (ако ви е по джоба). Добър момент да се срещнете сприятели, нещо което отдавна отлагате.

Рак

Малко по-напрегнати ще се чувствате днес и то заради собствената си словоохотливост. След като сте поели толкова много обещания, ще трябва да се справите и със сроковете, които са ви поставили. Шофирайте внимателно и се оглеждайте повече, ако сте пешеходци.

Лъв

Денят би могъл да протече спокойно и хармонично, ако не се впускате в спорове, особено с колегите си. Бъдете по-грижливи към машините, с които работите, днес силно се влияят от настроението ви.

Дева

Отново ще ви вълнуват най-вече задълженията ви. Не мислите ли, че ставате твърде скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, защо пък днес да не си купите нещо нестандартно или не се заловите сами да направите мартеници.

Везни

Днес можете да предприемете някои грижи за себе си. На първо място увеличете малко повече физическото натоварване, а на второ можете да започнете курс на медикаментозно лечение или гладуване. Ако нищо от това не ви се прави, поне не мрънкайте на околните.

Скорпион

Днес е добре да контролирате емоциите си. Очертават се куп служебни и лични ангажименти, а също необходимост от вземане на важни решения. Не взимайте страна в спор.

Стрелец

Ако ви е възможно идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е криво и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви подобри настроението, а може и да има друга причина, но следобед ще сте вече в пълния си блясък – готови за празнуване, независимо на какво.

Козирог

Ден, посветен главно на службата. Подходящ момент е да прочетете обявите за работа и да си изпратите тук-там документите, ако сегашните отговорности вече ви дотежават. Макар че само след два дни вече ще имате друго становище по въпроса.

Водолей

Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек и днес никой не може да ви разсмее, защото става дума и за пари или прибавяне на средства. Все пак дори и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се отстрани, не сте ли забавна картинка, с тази каменна физиономия?

Риби

Едва ли ще се чувствате много комфортно през този работен ден, доста трудно ще ви е да се настроите отново на работна вълна. Макар че едва ли ще ви позволят дълго време да се аклиматизирате, но не реагирайте твърде остро на репликите, които ви отправят.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.