Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 07:00 9 029 1

Вашият хороскоп за днес, 19.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста сложен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 19.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще се наложи да се занимаете с някои организационни въпроси. Следобеда оставете за делови срещи, разговори с бъдещи партньори и инвеститори. Не бързайте, обаче да подписвате документи.

Телец

Служебните ви ангажименти сякаш нямат край, а ви се струваше, че този период ще е по-спокоен. Не се притеснявайте още от утре ще усетите, че наближават почивните дни. Гледайте днес да приключите със започнатото, за да прекарате утрешния ден в чертане на планове за уикенда.

Близнаци

Вие отново сте се затрупали с работа, но така е като не можете да отказвате. Бъдете по-категорични и не поемайте твърде много задачи. Доста сте изтощени, тази вечер задължително отделете малко време за себе си, починете си.

Рак

Днес е доста сложен ден за вас. Имате да уреждате доста забавени задължения. Контактите ви с властта няма да са много розови, въоръжете се с търпение и благи думи, за да можете да отваряте железни врати (ако ви се налага).

Лъв

Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.

Дева

Днес можете да се чувствате доста енергични и бодри и на фона на всеобщото униние вие ще сте като пърхаща птичка. Не бързайте да организирате срещи с приятели, преди да сте говорили с всеки един поотделно. Единственото, което днес е по-добре да не правите е да се занимавате с държавни структури и да спорите с възрастни хора.

Везни

Основните ви грижи ще се въртят около колегите или партньорите ви в бизнеса. Има за уреждане някои парични въпроси, които кой знае защо все прехвърлят на вас. Добре е днес да приключите с този неприятен въпрос.

Скорпион

Вие отново сте се затрупали с работа, но така е като не можете да отказвате. Бъдете по-категорични и не поемайте твърде много задачи. Доста сте изтощени, тази вечер задължително отделете малко време за себе си, починете си.

Стрелец

Днес съвсем безнаказано можете да си позволите доста неща в яденето и козметиката, а останалите оставям на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или телевизора. Ако ви е чак толкова наложително, поне носете защитни очила.

Козирог

Би трябвало да работите по-старателно, а не само да мислите за наградата, която ви се полага след като приключите. Естествено е да се чувствате уморени и отпаднали, в такъв случай потърсете помощ, но в никакъв случай не си зарязвайте работата.

Водолей

И днешния ден е подходящ за учене, но явяването на изпити може да мине малко проблемно. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които дори не сте чували. Освен това за самите вас би било добре да не избухвате по най-незначителни поводи.

Риби

След обичайните домашни грижи ще ви се иска да се позабавлявате и да ви обръщат внимание и други хора, освен обичайните. Все пак бъдете по-сдържани и не давайте поводи за приказки, освен ако това не е нарочната ви цел.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    0 0 Отговор
    и оценка нула не заслужава !!! Свободно съчинение.........