Last news in Fakti

5 Август, 2012 11:18 2 361 1

Само драскотина по "нагризано от плъхове" бебе

  • бебе-
  • пирогов-
  • пирогов-
  • плъхове

Във връзка с появилите се информации, че в детската секция на "Пирогов" е прието бебе, "жестоко нагризано от плъхове", от пресцентъра на клиниката съобщиха, че това не отговаря на истината.

Съседки на семейството на бебето от Факултето са го довели в клиниката, тъй като майката е отсъствала по това време от дома си. Жените съобщили, че детето е нахапано от плъх.

Детето е прегледано от лекари от всички специалности. Установено е, че има една единствена драскотина.

Около 20.00 часа, в събота, е пренасочено към Първа градска болница за поставяне на ваксина. В по-късен час в "Пирогов" е дошла майката на 5-месечното момченце.

В неделя сутринта, в 7.15 часа, в УМБАЛСМ "Пирогов" е постъпило 4-членно семейство, между които и дете на 9 г. Всички са се надишали с пушечни газове при пожар в жк "Люлин". След преглед и поставяне на диагноза, семейството е отказало лечение и е напуснало болницата срещу подпис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ciganite pak lajat