Last news in Fakti

21 Октомври, 2012 17:53 3 108 6

Кока Кола пуска здравословна напитка

  • кока кола

 

Най-големият производител на безалкохолни напитки в света, компанията "Кока Кола Къмпани", пуска на пазара нов продукт – здравословна напитка.

Новата напитка Beautific Oenobiol /произлиза от френската дума "beaut" – красота/ ще се появи по рафтовете на магазините още в началото на следващата година, съобщава "Фигаро".

"Напитката ще се продава само в аптеките. Тя ще се произвежда в разноцветни бутилки с обем 330 мл, които трябва да се съхраняват на студено, за предпочитане в хладилника", подчертава изданието.

Beautific Oenobiol е предназначена за дами на възраст 25-45 години, живеещи в градовете и грижещи се за своята фигура. Напитката съдържа минерална вода, плодов сок и активни хранителни добавки. Французойките ще могат да избират между четири вида, всеки от който е полезен за здравето. Полезността се изразява в приток на енергия, заздравяването на косите и ноктите. Но най-важното ще направи вашата фигура стройна.

Новият продукт е създаден благодарение на усилията на "Кока Кола" и френската фармацевтична компания "Санофи". Приходите от продажбите ще се разделя по равно между партньорите. Цената на една бутилка се очаква да бъде между 2-3 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безалкохолен високооктанов

    0 0 Отговор
    Много добре се отразявам на дамите, по-добре 25год., но не ме търсете в аптеките!
  • 2 Цеко Симфония

    1 0 Отговор
    Ужас!
  • 3 аспартам

    1 0 Отговор
    кока кола отново измислиха начин да тровят хората заблуждавайки ги че е здравословно, както направиха с кока кола лайтс- аспартамовия рако-образовател.
  • 4 бен тен

    1 0 Отговор
    всичко е измама щом идва от САЩ тия искат да отроват половин свят легално
  • 5 Яко

    0 0 Отговор
    Най-после :Д
  • 6 Красимир Димитров

    0 0 Отговор
    Булагартабак пускат здравословни цигари