Last news in Fakti

24 Октомври, 2012 10:20 1 804 0

Пипа стресната от вниманието към задните й части

  • пипа мидълтън-
  • внимание-
  • стресната-
  • задни части

Пипа Мидълтън определи за стряскащо вниманието към задните й части, съобщи „Дейли Мейл“.

Малката сестра на Кейт написа ръководство за организиране на партита, което ще излезе в продажба тази седмица. Наръчникът е със заглавие "Празнувайте: Британските празници за семейства и приятели през годината".

"Малко е стряскащо преди да навършиш 30 години да станеш световноизвестен заради сестра си, зет си и задните си части. Един ден може и да осмисля случилото се. Засега мога да кажа, че това има както предимства, така и недостатъци. ", пише Пипа Мидълтън в откъси от книгата, които бяха публикувани от пресата.

"Аз със сигурност имам възможности, за които мнозина мечтаят, но в повечето случаи съм типично момиче на 20 години, което се опитва да направи кариера и да се представи в обстоятелства, които понякога могат да изглеждат доста странни", пише още Пипа.

Книгата е вдъхновена от опита на младата дама в семейната компания за планиране на партита и от работата й за лондонска компания, организираща тържества.

Смята се, че сумата, която Мидълтън е получила за ръководството е 400 хил. британски лири. За повечето дебютиращи автори тази сума би се сторила астрономическа..


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА