Last news in Fakti

19 Октомври, 2012 16:15 1 220 0

Берлускони отрече за секса с непълнолетната Руби

  • берлускони-
  • руби-
  • съд-
  • секс
Берлускони отрече за секса с непълнолетната Руби - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони отхвърли пред съда в Милано обвиненията, че е правил секс с непълнолетната мароканска проститутка Карима ел Махруг, известна като „Руби, крадлата на сърца“, както и че е злоупотребил с властта си, за да оказва натиск върху полицията да я освободят, съобщи АНСА.

Ако бъде признат за виновен по първото обвинение, Берлускони ще получи максимална присъда от три години лишаване от свобода. По второто наказанието достига до 12 години.

„Мога със сигурност да заявя, че никога не е имало сцени от сексуален характер между мен и Руби“, каза бившият италиански премиер Силвио Берлускони пред съда в Милано, цитиран от агенцията.

От гостуването на момичето във вилата му „Мадама“ магнатът останал с впечатление, че то има роднински връзки с действащия тогава египетски президент Хосни Мубарак и че е 24-годишно, както се представило. Въпреки това той никога не е установявал с Руби интимни отношения от какъвто и да било тип. В спонтанните си откровения пред съда Берлускони каза, че бил изненадан, когато тя се оказала непълнолетна мароканка – според него вероятно е искала да си създаде по-престижна идентичност, за да прикрие мизерното си положение.

Изразът на бившия премиер „бунга-бунга“, който бе подет от медиите на Ботуша, бил шега, а не евфемизъм за сексуални отношения.

Според него много хора имали достъп до вилите му и сега правят инсинуации, с които нарушават личното пространство на един италиански гражданин. Всъщност във вилата в Аркоре се организирали пищни вечери на маса, а той бил в центъра на вниманието, като пеел, говорел за спорт, политика и клюки. Така Берлускони обяснил пред съдиите на процеса по случая „Руби“ как са минавали вечерите в резиденцията му вила „Сан Мартино“. Той декларирал, че никога не е плащал пари за сексуални отношения с гостите си.

Берлускони обясни, че е чел в някои вестници, че „този съд вече е взел решение за неговото осъждане“. Надявам се да не е така, в противен случай това би било една нецивилизована и варварска държава, заключи бившият премиер и изтъкна: „В Италия, която обичам, трябва да съществува сигурност относно безпристрастността на съдиите!“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: