Last news in Fakti

7 Октомври, 2020 18:36 4 710 9

Какъв е любовният ви живот според месеца на раждане?

  • любов-
  • връзка-
  • сезон-
  • месец-
  • раждане-
  • нумерология-
  • любовен живот

Месецът на раждане разкрива какво ни чака в любовта

Какъв е любовният ви живот според месеца на раждане? - 1
Снимка: Shutterstock

Знаете ли, че месецът, в който сме родени разкрива какви сме в любовта. Всеки месец от годината принадлежи към определен сезон, a тези периоди, които протичат в природата, оказват влияние върху нашата нагласа към света. Ето какъв е вашият любовен живот според рождения ви месец:

Януари

Лесно могат да ви омагьосат в любовта. Не харесвате клишетата и винаги успявате да убедите половинката си да опитате нещо ново. Вашата силна природа ви помага да споделите мислите си с партньора, но имате проблем да чуете от какво се нуждае отсрещната страна. Лидерските ви качества често намират изражение и в любовта.

Февруари

Любовният живот на родените през февруари е доста приключенски. Когато сте влюбени може да бъдете изключително страстни, но и да се отдалечите много бързо емоционално, ако нещо не ви хареса. Независимо от това, обичате да водите философски разговори с партньора до себе си. Държите на романтиката и винаги намирате начин да я покажете към любимия човек.

Март

Вие сте изключително духовна личност. Когато се влюбите, ви се иска да прекарвате колкото се може повече време в леглото с половинката. Когато достигнете дълбоко ниво на интимност, можете да направите любовната връзка специална. Нежни и внимателни към половинката си, вие жадувате за взаимност и хармония в любовта.

Април

Родените през април са напълно непоколебими, когато се интересуват от определена личност. В любовта постоянно търсите внимание и сте желан партньор в леглото. В една връзка не бихте приели да бъдете водени, искате вие да се наложите. Постоянно търсите разнообразие и приключение. Можете да създадете дългосрочни взаимоотношения, но след приключването им, трябва бързо да намерите нов партньор, защото самотата не ви понася.

Май

Когато правите любов, искате максимален комфорт, но се грижите и за удобството на другия. Очаквате да получите всичко, от което се нуждаете и ако това не се случва, партньорът бързо ви омръзва. Не обичате да бъдете сами, но екстровертната ви природа ви помага да водите интересен социален живот, пише az-jenata.bg

Юни

Ако сте родени през юни, вашият любовен живот е много експериментален. В спалнята очаквате повече интензивност и разнообразие. Креативни сте и сте склонни да правите планове за бъдещето, когато сте влюбени. Винаги търсите начин да внедрите идеите си в любовта и за вас е много важно да може да разговаряте открито с половинката си.

Юли

Ако сте родени през месец юли, любовният ви живот е доста задоволителен. Вие държите на емоционалната връзка с партньора в спалнята и извън нея. Когато се намирате във връзка сте лоялни и обичате да давате на другите същото удовлетворение, което изпитвате и вие. Уверени, щастливи, но често скриващи своите страхове и чувства.

Август

Любовният живот на родените през август понякога може да бъде леко объркан. Вие или сте изключително щедри към партньора си, или сте егоисти. В спалнята се стараете да дадете възможно най-много от себе си, да се докажете като добри любовници пред човека, с когото сте, или пък сте изключително егоистични. Хората, родени през август, са хората, които поемат отговорност и водят света. Обичат да водят и във връзките си и е важно блясъкът на половинката им да не засенчва техния.

Септември

Ако сте родени през месец септември, любовният ви живот може да е едно от най-невероятните неща на планетата. Вие сте много страстна личност, когато става дума за любов, интимност и романтика. Готови сте на любовни експерименти, само когато чувствате емоционална връзка с човека до себе си. Хората родени през септември понякога имат нереалистично високи очаквания за партньорите си и са склонни да показват по-лошите си страни. Високите им идеали често разочароват половинките им и дори могат да ги оставят самотни в любовта.

Октомври

Ако сте родени през месец октомври, очаквате любовта ви да бъде една от най-великите любови на света. Не обичате да бързате, да насилвате събитията и сте изключително добри в съблазняването. Вие не правите просто секс, а любов. Хората родени през октомври са точно обратното на сезона, в който се раждат. Не харесвате конфликтите във връзките, ето защо винаги се опитвате да разрешите проблемите дипломатично.

Ноември

Родените през ноември са доста особени в любовта. Обичате да показвате, че притежавате половинката си. Вашата загадъчност ви прави интересни, а приключенският ви дух често се проявява и в спалнята. Ревниви сте, но в същото време може да водите две паралелни връзки. Силната ви страст към живота, винаги личи и в любовните ви отношения.

Декември

Ако сте родени през месец декември, любовният ви живот наистина може да бъде един от най-приятните. Вие сте много креативни любовници, когато се интересувате от човека, който харесвате. Обичате да изпробвате нови неща, особено в секса. Въпреки че сте склонни да бъдете щедри, понякога сте твърде горделиви, искате да се налагате над половинката, което невинаги е добре прието от другата страна.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дзифт

    1 0 Отговор
    Препълнена съм от любофта на Стефчу, до такава степен, че остарях бързо и артерия ме хвана, мисля се на 15 г...!
  • 2 Винокурова

    0 1 Отговор
    Трябва да е, но не е. Последните 3 изречения от месец 04, в който съм родена. Първото от м.05, в който съм сега. Интроверт съм
  • 3 Фактология

    3 0 Отговор
    Марче объркала си секцията.Не си за тук.Тук е територията на Евелинчето.Ти си слаба ракия.Не ставаш.
  • 4 Аз съм чикярин

    2 2 Отговор
    И немам жена и не ми и требва де
  • 5 Тва е жена ми

    2 1 Отговор
    Мац пис пис
  • 6 Деди

    0 4 Отговор
    Либовния живот зависи не от месеца, а от годината на раждане, колкото по-малка е годината, толко по-малко и либов има.
  • 7 На повечето хора е Платен

    5 1 Отговор
    Зависи от банковата сметка
  • 8 Човек

    0 0 Отговор
    Август е моят месец !
    За този месец може да се смятат ето тези неща:
    А - първата буква от АААзбуката / нещо ново в живота на нас - хората
    В - велик, верен, варненец, владетел , "такъв трябва да бъде"
    Г - гигант, гост, грандоман, господар
    У - Уникат, уникален, уверен
    С - Система, силен, смел, смешен
    Т - Точност, тайна, три, трогателен

    Въпреки гигантската и ориста, тази която е истинската, с човек от зодия Дева от месец Август може да се разговаря абсолютно нормално, адекватно, приятно и по някога и забавно, "само че трябва уреден и оправен живот"!
  • 9 Човек

    0 0 Отговор
    Междудругото човек , който не "ухае" на любов , тва е така, защото му е повлиано и мозъка му е промит ! Даже е възможно понякога да няма съзнание, заради липсата на уреден и хубав живот !