Last news in Fakti

3 Декември, 2012 19:57 1 015 3

Уилям и Кейт очакват бебе

  • уилям и кейт очакват бебе-
  • кейт мидълтън-
  • принц-
  • престолонаследник

Принц Уилям и Кейт Мидълтън очакват бебе, съобщиха официално от Бъкингамския дворец. Новината беше потвърдена и от източници близки до кралското семейство.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбридж са много щастливи да съобщят, че  очакват бебе", се казва в събщение на дворецът Сейнт Джеймс

В изявлението се казва още, че тази сутрин Кейт е била приета в кралската болница „Кинг Едуард VII” с оплаквания от сутрешно неразположение.

Повече от година медиите спекулират с темата за наследника на короната. Неведнъж различни източници обявяваха, че  Кейт Мидълтън е вече бременна, но това неотменно беше опровергавано от двореца. Този път обаче, явно няма грешка.

Независимо дали е момче или момиче, бъдещото дете на една от най-известните двойки ще може да наследи престола на Британската империя. Ще трябва да изчака реда си, разбира се. Първи на пистата е принц Чарлз.

Принц Уилям, внук на кралица Елизабет Втора, е втори по ред в наследяването на британския престол. Първото дете на Уилям и Кейт ще е третият по ред наследник на престола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 принца

    0 0 Отговор
    леле...голяма работа е станала...
  • 2 кик

    0 0 Отговор
    поредния рептил се ражда..който ще живее за НАША сметка заедно с баби4ката с каска на кофата и останалите глезеници на съдбата
  • 3 невидим

    0 0 Отговор
    Божееее как ме развълнува те тая новина,ма голяма новина голямо чудооооо.Просто целия български народ не мое да си намери място от радост