Last news in Fakti

12 Декември, 2012 12:52 1 331 0

Уго Чавес претърпя поредна операция на рак

  • уго чавес-
  • рак

 

Президентът на Венецуела Уго Чавес е претърпял шест часова операция на рак. Това е четвъртата интервенция, на която той се подлага.

Чавес обяви по националната телевизия късно в събота за предстоящата интервенция. Тогава той обяви министърът на външните работи Николас Мадуро за възможен свой наследник.

Чавес, който през октомври бе преизбран за още един шестгодишен президентски мандат, каза, че болката, която чувства се дължи на напрежението по време на предизборната кампания и лъчевата терапия, добавяйки, че операцията е от жизненоважно значение и заболявания като неговото винаги носят риск.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА