Last news in Fakti

19 Декември, 2012 10:14 2 846 2

Чавес се бори за живота си

  • уго чавес-
  • рак
Чавес се бори за живота си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на Венецуела Уго Чавес се бори за живота си, предава АП. Дни след като се подложи на операция от рак в Куба той е развил дихателна инфекция, съобщава АП.

Това допълнително влошава състоянието му след последната шест часова операция. Тогава стана известно, че хирурзи са се борили упорито, за да овладеят вътрешен кръвоизлив.

Крехкото здравословно състояние на Чавес вече буди въпросителни дали лидерът на Венецуела ще може да присъства на насрочената за 10 януари церемония по встъпване в длъжност.

Преди месец живеещ в САЩ венецуелски лекар прогнозира, че на Уго Чавес му остават едва няколко месеца живот.

Медиите вече разпространиха новината, че по-големият брат на Чавес ще лети до Куба. В Хавана вече са и четирите деца на Чавес.

За разлика от преди, сега сякаш в добрия изход не вярва и самият Чавес, тъй като назова своя приемник – вицепрезидента на Венецуела и министър на външните работи Николас Мадуро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ППППППП

    1 0 Отговор
    Дано Мадуро продължи успешо делата на великия Уго Чавес!
  • 2 СССР

    1 0 Отговор
    Дал господ.