Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 12:52 11 302 32

Невижданият лукс, в който живее потайната жена на Ким Чен Ун (ВИДЕО)

  • съпруга-
  • ри сол-джу-
  • ким чен-ун-
  • тайна-
  • живот-
  • лукс-
  • ким чен ун

Севернокорейските власти не позволяват да се разкрива много за съпругата на лидера им

Невижданият лукс, в който живее потайната жена на Ким Чен Ун (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съпругата на на Ким Чен-ун, която е бивша мажоретка, разполага с 4 милиарда британски лири богатство, живее ултра луксозно и избира тоалетите си от гардероб, пълен с дизайнерски дрехи.

Ри Сол-джу се появи публично за първи път от повече от година на фона на слуховете, че е екзекутирана, пише Daily Star.
Тя е омъжена за един от най-могъщите мъже на Земята, но подобно на голяма част от случващото се в Северна Корея, тя се опитва да запази личния си живот забулен в тайна.

Ри направи дългоочакваното си завръщане пред обществеността на концерт, отбелязващ Деня на блестящата звезда, важен държавен празник в Северна Корея. Продължителното ѝ отсъствие предизвика спекулации за бременност, болест или катастрофален разрив с нейния деспотичен съпруг.

Смята се, че тя живее пищно, луксозно, пие скъпо шампанско, шири се в луксозни дворци и частни самолети, въпреки че трябва да си затваря очите за ексцесиите на съпруга си.


Детството на Ри в североизточния град Чонджин е забулено в мистерия и анализаторите смятат, че името ѝ може да е псевдоним.

Тя беше сред 90-те мажоретки, които представиха страната си на първенство по лека атлетика в Южна Корея през 2005 г.

Смята се също, че Ри е била певица в популярния оркестър Унхасу, но откакто се омъжи за Ким, севернокорейските власти "се опитват да изтрият миналото ѝ като певица и артист, като конфискуват популярни CD-та от нейните изпълнения", според южнокорейски коментатор.

Смята се, че са се оженили през 2009 г., но Ри не е публично представена като съпруга на Ким до 2012 г.

Двойката има три деца - син, роден през 2010 г., и дъщеря през 2013 г., както и трето през 2017 г., чийто пол не е разкрит и имената им никога не са били официално съобщени.

Когато е в очите на обществеността, Ри обикновено е до съпруга си, но общественият ѝ живот е прекъснат от продължителни отсъствия. Тя изчезна за девет месеца през 2016 г., четири месеца през 2017 г. и 2019 г. преди последния дълъг участък.

Някои спекулираха, че тя е наказана за превишаване на правомощията си. Ри е известна с насладата от по-фините неща в живота, тъй като голяма част от населението на Северна Корея е изправена пред глад и крайна бедност.

Често я виждат в скъпи костюми на Chanel за по 8000 паунда, а колекцията ѝ от ръчни часовници се смята, че струва зашеметяващите 6 милиона паунда.

Съобщава се, че Ким притежава 17 дворци из Северна Корея, включително един със собствена 500-метрова авиописта в Уонсан.

Основната резиденция на двойката, Central Luxury Mansion, е в столицата на страната, Пхенян.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БЪЛГАРИЯ

    47 20 Отговор
    а НАРОДА на КНДР гладува мизерства
  • 3 Директора

    53 22 Отговор
    Тя е омъжена за един от най-могъщите мъже на Земята...
    Aлооо, кой ги измисля тия глупости??? Могъщ? Каде? На село. Стига ни разсмивайте.

    Коментиран от #21

  • 4 CFC

    30 7 Отговор
    При положение, че мъжът й е почитан като божество не виждам какво странно има в това...

    Коментиран от #16

  • 5 Глад и мизерия

    38 10 Отговор
    Елате в България...после дрънкайте евролибера лните си глупости
  • 6 Смята се,предполага се..

    19 9 Отговор
    Абе кой ли вярва на нещо,което е на Запад от Калотина..
  • 7 Смятам че съм прост

    14 5 Отговор
    и мисля че това е пълната истина що го казват господарите от запад
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Преминаващ оттук

    26 27 Отговор
    Отново ли започнахте, колко мизерно живеят обикновените хора в Северна Корея. Хайде спрете се. Вече никой не вярва на тези лъжи. Тази американска пропаганда повтаряте като папагали. Това, че е затворена държава не означава, че хората гладуват и мизерстват.
  • 10 БЪЛГАРИЯ

    17 15 Отговор
    КИМ Ч ЕН УМ ПСИХОПАТ
  • 11 БЪЛГАРИЯ

    10 12 Отговор
    САДИСТ
  • 12 ДА ВИДИМ

    21 4 Отговор
    А ИМА ЛИ СИ ....НОЩНО ШКАФЧЕ СЪС СЪКРОВИЩА , ....КАТО НА ..."НАШИЯ".....????????
  • 13 гост

    19 5 Отговор
    много ясно че ще живее в лукс, защо да не живее в лукс? събино да не завиждаш??
  • 14 Настрадамус

    16 4 Отговор
    Събина със силиконовите джуки взела да окачествява Ким Чен Ун и жена му посредством парцалът Дойче Веле .събинке я се погледни ти ма че цялата си във силикон и по твоето тяло няма нищо естествено като те гледам на снимката Но до това води джендър либерализма до пълна извратеност на човека като индивид .
  • 15 любител

    9 2 Отговор
    това е нищо живеела еди как си като в затвор при такъв мъж .на боко тиквата любовниците живеят по добре и навсякъде по света в палати с луксозни магазини скъпи коли и какво ли не още. а той е един обикновен престъпник и крадец плачеш за затвор.
  • 16 любител

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "CFC":

    прав си няма нищо странно жена на богат почитан човек.странното е че на боко тиквата крадлива любовниците живеят по добре от нея с парите откраднати от тоя народ.
  • 17 elo

    10 5 Отговор
    Старата песен на престъпниците която я " пеят " повече от 75 гдини- аглоангличаните .Народът гладува а висшите ръковдители живеят в разкош.При вас е точна така !- когато шепа хора притежават милиарди а милиони са ръба на бедноста.36 милиона безработни повече от 5 милиона не могат да си платят наема 500 хил. бездомни на улицат живеят 20-25 хил. всяка година умират защото нямат сц. осигуровки.На всеки 15 сек. един обр на 45 сек. едно изнасилване на всяка минута едно убийство.(това са техните официални данни).Седнали да поливат" крокодилски сълзи" за Корейският народ който повече от 60 години е в блокада и санкции от странна на тези престъпници които лицемерят проливайки сълзи.

    Коментиран от #22

  • 18 МАДУРО

    12 3 Отговор
    Къде е ЛУКСА? Не се вижда на клипа! Тая що не е ЕКЗЕКУТИРАНА? Къде са гладните и мизерстващите? Или всичко е ПРЕДПОЛАГАЕМО, и на това се крепи зялата американска пропаганда! Като гледам София и Пхенян на ГУГЪЛ мапс ми се струва, че ние сме гладните и мизерстващите, а на БАЦЕ ШКАФЧЕТО И ЛУКСА едва ли могат да го стигнат!
  • 19 Че той Кими може ли да го изправи ?

    2 2 Отговор
    Или тя го възсяда..........
  • 20 Ролса на ленин

    4 3 Отговор
    Колкото си по близо до империята на злото рашанистан толко повече човешкия живот няма значение диктатурата се усилва и грабежите от запада също нарастват защото тези страни нищо не пройзвеждат а се водят че са държави за пред света с оскотяло население примати а вождове къпеще се в лукс...бегето беше същото при живков а ссср даваше ресурси не народа да е добре ами да си разширяват империята и сферата на влияние над света а простия народ бленува по кюфтетата кражбите на бензин и тухли и вар😂😂😂😂😂
  • 21 Алфа Чакал

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Директора":

    Щом може да поръча екзекуцията на всеки един човек на Земята и щом САЩ само го плащат по фейса като тийнейджъри, значи е могъщ
  • 22 Нещо не ти се връзват глупостите

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "elo":

    Колко са избягалите от диктатурата и все на запад искат не бягат при ушанките или в китай ами в южна корея бягат и как пък никои от европа или сащ не забегна у северна корея
  • 23 Ка са я оляло говедото😂😂 като комунист

    5 3 Отговор
    И в бегето другарите беха същите клоуни кланят се на ленин и пращат списъка на убо да пазаруват от западна европа корекомите некерманите 😂😂😂😂а народа да мре там на сланина и ракия и да се моли на партийния секретар за торба цимент да замаже кокошарника къде живее
  • 24 Доцент Мангъров

    6 0 Отговор
    А дали е така, кой, кой ще ми каже. Така се пееше в една песен от българската естрада. Американските спецслужби, ако им наредят могат да изкарат и Бойко Борисов за най-честния политик от ЕС.
    Така, че изводите си ги правете сами.
  • 25 Като цяло нищо не се е променило

    3 4 Отговор
    Комунистите след падането на комунизъма завзеха всички нисши в новия капиталистичен омразен за тях строй с една дума окупираха всички сектори на бъдещия бизнес поеха контрола му чрез силови и добре познати за тях методи ограбиха черз поредните кризи за сетен път народа пречат на чужди инвестиции и компани да навлязат в териториите на владенията им слагат им капани така че да ги ограбят дорде текат преговори но преговорите са само капан че да се ограбят в териториите им нищо не се произвежда щото с грабежи нищо не израства нито се развива и какво се получава?комунистите са си обикновенни шайка грабители прикрити под някаква идеология в която не вярват и чакат да грабят от западния развит свят а народите са им заложници в желанието си само да консумират западни продукти и да се гаврят с народите си ..тва е грозната истина и всичко произлиза от ссср и рашанистана

    Коментиран от #27, #28

  • 26 Behemoth

    2 0 Отговор
    Тук нещо да не е писано от английския Недялко бе?
  • 27 БГ МАФИЯ В МС

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Като цяло нищо не се е променило":

    В ЛЪЖИТЕ, НАЛИ. НИЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЕВА ПАСЕМ И СМЕ ТЪПИ МИСИРКИ И ТРЕБЕ БЕЗРЕЗЕРВНО ДА ВЕРВАМЕ. А БОЙКОВАТА БАРСЕЛОНОВА ХАСИЕНДА СЕ МЪЛЧИ И РАЗБОЙКО ПОБЪРЗА ДА Я ПРОДАДЕ. И ОСТРОВА ПРОДАДЕ. МИСИРКИ НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА РАЗБОЙКОВАТА ХАСИЕНТА В БАРСЕЛОНА!!!!!!! ТА ДА ХВАНЕ ДЕКИШ ,ЧЕ НЕ ЛЪЖЕТЕ.
  • 28 яко ни лъжат

    1 4 Отговор

    До коментар #25 от "Като цяло нищо не се е променило":

    НЕ ВИЖДАМ ОКОЛО ДАМАТА ЗЛАТНИ КЮЛЧЕТА И ЧЕКМЕДЖЕТА С ЕВРА. ТА СТИГА НИ ЛЪГАХТЕ. АМИ КОМЕНТИРАЙТЕ ЧЕСМЕДЖЕТО НА РАЗБОЙКО!!!!
  • 29 Това, също като пловчинанин

    1 1 Отговор
    Който отсяда, в хотел,жената на Ким е толкова богата, та каквото си иска това прави.... 4 мрд, егати, ела тука, че ми пречиш...!
  • 30 незнайко

    0 2 Отговор
    А ние какво общо имаме с тези индивиди ???
  • 31 Сбъркан

    1 1 Отговор
    На тоя с ракетите либовния живот кат на Оня с жипката.
  • 32 НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ

    2 1 Отговор
    ТОВА Е КОМУНИЗМА - " Равенство! Братство! Свобода! ". Без граждански права и глад за народа е правото на роба. Този измислен безплоден строй, може да ражда само диктатори, насилници, убийци! Историята е неподкупен свидетел. Сега пишейки всичко това, си спомням думите на княз Омуртаг изсечени върху каменната колона - " ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ УМИРА И ДРУГ СЕ РАЖДА...! ". Днес народната ни мъдрост казва - "Катафалката няма ремарке !". Аз ще добавя : Колкото са по-тлъстички богаташите-крадци, които грабят народа, толкова по-голямо ще бъде пиршеството на червиите когато се нанесат в новия си дом, наречен два на два метра! Моят призив към всички е - ТИ, ЧОВЕКО ПРИТЪПИ ЖИВОТИНСКАТА СИ АЛЧНОСТ! ЗАПОМНИ ОТ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ, И НА КЪДЕ ВЪРВИШ, И КЪДЕ ЩЕ СПРЕШ С БОГАТСТВОТО КОЕТО СИ НАРАМИЛ?! ТАМ ГОРЕ, ЕДИНСТВЕННО МОЖЕШ ДА ЗАНЕСЕШ ДЕЛАТА КОИТО СИ НАПРАВИЛ, НО ТАМ СЪДЪТ Е СТРОГ И СПРАВЕДЛИВ, ПРЕД КОЙТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ! ЧОВЕКО, В ТОВА НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ!