4 Януари, 2013 18:42 1 252 0

Наложиха възбрана на детска каша

  • парчета стъкло-
  • бебешка храна-
  • възбрана
Наложиха възбрана на детска каша - 1
Снимка:БГНЕС

Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Стара Загора е възбранила продажбата на бебешка каша с партиден номер 31082014 от щанд за търговия с детски храни на фирма "Борекс Комерс" ЕООД - Раднево, съобщи "Старозагорски новини". Повод за това бе сигнал, получен в дирекцията по време на новогодишните празници, за закупено от същия обект бурканче с бебешка каша, в която е имало парчета стъкло. От същия партиден номер в обекта са били намерени над 30 бурканчета с два асортимента бебешка млечна каша - с ябълки и круши и с банани и бисквити.

На собственика на търговския обект в Раднево е връчено предписание No 2400000484 за спиране продажбата на асортиментите.

 Фирмата - производител на храната, се намира в Асеновград. За случилото се е уведомен и директорът на ОДБХ в Пловдив. От там се очакват последващи действия, тъй като фирмата-производител е в този район.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА