15 Април, 2021 12:55 36 465 30

Истинската причина Меган да не присъства на погребението на принц Филип

  • меган маркъл-
  • принц филип-
  • принц хари-
  • погребение-
  • пътуване

Напредналата бременност не е единствената причина Меган да не лети до Великобритания

Истинската причина Меган да не присъства на погребението на принц Филип - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Приятели на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл разкриха, че тя е решила да не пътува до Великобритания за погребението на принц Филип, за да не се „окаже в центъра на вниманието”, съобщава Daily Mail, позовавайки се на приятели на американката.

Източник на изданието твърди, че бившата актриса не е взела решението лесно, тъй като е обожавала съпруга на Елизабет II, като и със самата Кралица, и отношенията помежду им са били много добри.

Информаторът съобщава още, че заради променилите се обстоятелства Меган е готова да прости на кралското семейство за всичко, въпреки че по-рано е обвинила членовете на знатната фамилия в расизъм по отношение на сина си и пренебрегване на проблемите ѝ.

Другата и по-важна здравословна причина да се откаже от пътуването е забрана от семейния ѝ лекар. Докторът е казал, че не е препоръчително Маркъл, която е бременна в шестия месец, да лети през Атлантическия океан и обратно.

Близък приятел на херцогинята твърди, че в крайна сметка принц Хари е взел решението за нейното пътуване, тъй като комфортът ѝ е бил най-важен за него. Източникът добавя, че Меган Маркъл вярва, че сега е моментът всички членове на кралското семейство да забравят разногласията от миналото и да се помирят, както е искал принц Филип, допълва Блиц.

Принц Хари пристигна във Великобритания за първи път след скандалното интервю с Опра Уинфри и веднага се постави под карантина във вилата във Фрогмор, където живееше със съпругата си, преди да напусне страната. Там той трябва да прекара пет дни след пристигането си в очакване на отрицателен тест за коронавирус. Във всеки случай той ще може да си вземе последно сбогом с дядо си, тъй като в съответствие с правителственото постановление пристигналите от чужбина могат да „присъстват на погребението на членове на семейството или приятели“.

Очаква се на погребението Хари да не е облечен във военна униформа, както принцовете Чарлз и Уилям, но ще може да носи всичките си военни награди.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 61 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    107 13 Отговор
    тая не трябва да и се дава дори 1 щипка власт
  • 2 надарена кака

    41 10 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 3 манете я

    78 13 Отговор
    цигането се обади
  • 4 Истината

    66 11 Отговор
    Има по друг тен на кожата от кралския, а и кръвта и е друг цвят!
  • 5 2121

    99 20 Отговор
    Какво може да се очаква от негърка.Те са мързеливи, неуки, крадливи, необразовани.Чака я в Англия отхвърляне от цялото общество.Хари, започва да проглежда и едно второ дете няма да е пречка за развод.Децата ще останат при него/по английскити закони,доколкото зная/.На негърката няма да й бъде простено никога.

    Коментиран от #6, #16

  • 6 Димитър

    94 9 Отговор

    До коментар #5 от "2121":

    не е въпроса дали е негърка или не тя е американка там традицията е да тъпчеш бургери и да пърдиш как да се впише в кралски двор с традиция по дълга от историята на жалката и държава
  • 7 ххххххх

    121 12 Отговор
    Тя се опита да срине репутацията на кралското семейство публично, за да се направи на жертва пред целия свят и да вземе пари от скансала, но не успя. Сега е гузна и няма очи да ги погледне. И цялата тази мръсотия тя изсипа в момент, когато принц Филип беше зле в болницата. Това беше много жестоко от нейна страна. Жалко за принц Хари, че стои до нея, когато злепоставя семейството му пред медиите. Тя просто не беше жената за него, тя е просто една интригантка, не е добър човек, няма значение цвета на кожата и потеклото й.

    Коментиран от #17, #19, #29, #30

  • 8 Тити

    103 7 Отговор
    Жалка картинка е Мегън Маркъл! Ще измисли хиляди "извинения" а всъщност, едва ли някой в кралските среди, ще забележи отсъствието й, а още повече, след скандалното интервю, по-скоро би било скандално да присъства!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Даяна

    88 2 Отговор
    Тя замина за Америка за бебешки купон,похарчи 500000 паунда и частен самолет в седмият месец,сега не можело? Номера,страх я от освиркване и унижения!
  • 11 ММ травел

    76 5 Отговор
    Хари е с психически проблеми и трябва да се лекува. Как можа да разреши на Меган да оплюва семейството му пред целия свят ? И двамата са боклуци и мръсници ! Кралицата и английския народ не трябва да му прощават всички "простотии" , които извърши .
  • 12 No Exit

    72 2 Отговор
    Гледайте в YouTube интервюто Prince Philip: The War Years. Този човек е в някои от най-паметните моменти от войната - десантът в Италия, разстрелът на тежките крайцери на Мусолини, капитулацията на Япония. Говори толкова скромно и без всякакви превземки, с присъщия му черен хумор, сякаш шестте години морска война са просто дълг и работа. Нищо общо с лигльото Хари. Жалко че тази генерация си отива, и нищо такова не идва след нея.

    Коментиран от #15

  • 13 Гост

    39 2 Отговор
    На тази и е било заявено да не стъпва на погребението, за да не станат две.
  • 14 бай ШИЛИ

    53 3 Отговор
    Айде без лъжи моля....не са я поканили и за това си стъкмява причини, не можела да лети, сякаш ще се вози на конска каруца...Не те искат там булкааа, не те искат
  • 15 ФЕН

    26 2 Отговор

    До коментар #12 от "No Exit":

    Браво!Много точен коментар и за жалост истина относно -Лигнята Хари!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Вълчицата

    33 3 Отговор

    До коментар #7 от "ххххххх":

    Много точно казано.
    Тази полунегроидна американка да беше си натискала черния *** в Америка, тръгнала принцеса да става.
    Чудело се кралското семейство..........
    той целия свят се чудеше. Расизъм било.
    Сватба ѝ направиха, имение за незнам си колко милиона в Америка ѝ купиха, храни куче да те лае. Пуста сопа!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Оф.....

    20 2 Отговор

    До коментар #7 от "ххххххх":

    Точно,тя не е жена за принц Хари,нагла жена!Къде гледа това момче,та не си взе жена от "НЕГОВАТА ЧЕРГА",толкова принцеси има.
  • 20 Караибрахим

    12 2 Отговор
    Не е отишла, защото е първосигнална.
  • 21 луд доц

    18 1 Отговор
    Тя щяла да прости на кралската фамилия ?!?!?!??!??!!?!?
    Коя си ти ма ?
    И ,аллоооо ! Събиноо !
    Каква херцогиня ?
    Май много секс романи (упс ,романтични) четеш!
    Тя си е една типично латино жена ,която се мисли за голямата работа !
    Ако поне малко познаваше тоя тип жени щеше да ме разбереш !
    Повечето са пълен боклук !
  • 22 Лупи

    12 2 Отговор
    Огромен бок.лук е тая, както всичко идващо от САЩ.
  • 23 Бронхилда

    14 0 Отговор
    Като и видя малките, хитри и злобни очички-тип невестулка ми е ясно що за човек е...
  • 24 Специалиста

    17 0 Отговор
    Тая е чао... ако Хари не се усети да се извини на време и той ще е в немилост. Тръгнала да руши традиции и респект пък можела да им прости... Типична американска сажда с нулево възпитание и наглост до N степен, използваща расизма за оръжие...
  • 25 Темерута

    4 2 Отговор
    Трябваше да присъства поне за цвят .
  • 26 абракадабра

    1 7 Отговор
    мегии страхотна си само така
  • 27 Възмутена

    6 0 Отговор
    Ненагледна Мега Магарица — с болни амбиции за кралица...
  • 28 Мигленооо Миглено

    5 0 Отговор
    Не си взе някой мургавелко, че да ти мяза.
    Виж Кейт е друга работа. Знае за какво иде реч, пък може и да си е културна и интелигентна жената. Не можеш ѝ стъпа и на малкия пръст.
    Миглено и уж не знаеше за кралската фамилия и как пък изведнъж Хари - за мъж.
    Много странна тази Миглена, мисли си че във филм участва.
  • 29 коко

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "ххххххх":

    Амо то Харито си е дебил. Само простотии правеше и накрая се нахендри на хитра афроамериканка. Жал ми е за кралицата - достойна жена, но за жалпст поколението ѝ не струва. Само скандали. Добре, че поне батето на Хари - Уилям попадна на серт жена, дето не цепи басма на наглото цигане.
  • 30 Рони

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ххххххх":

    Бременна жена не трябва да ходи на погребение това никой ли не го знае