19 Април, 2021 19:35 5 128 5

Какво те стресира според зодията

  • стрес-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Опасните последици от наличието на стрес са безброй

Какво те стресира според зодията - 1
Снимка: shutterstock

Постоянното напрежение не се отразява добре на никого - нито психически, нито пък физически. Стресът може да доведе до безсъние и раздразнителност, както и прекалено отслабване или пък напълняване, и ред други здравословни проблеми.

Опасните последици от наличието на стрес са безброй.

Всеки човек може да се стресира заради различни причини, зависещи от характера му. От какво зависи какво ще го докарва до такова състояние? От редица неща, включително и от зодиакалния знак.

Телците се стресират, защото са ужасени от възможността да се провалят или да разочароват важни за тях хора. Съвършенството е приоритет за тях. Но животът понякога ги поставя в ситуации, с които просто не могат да се справят! Добре е да се научат да уважават повече вътрешното си „аз“. Просто невинаги всичко зависи от тях.

За Телците провалът е немислим, а Раците си гризат ноктите, ако рутината им бъде нарушена. Стрелците биват стресирани от несправедливостите в обществото, Близнаците пък кършат ръце, защото ежедневието е в състояние бавно да ги убие.

Лъвовете се стресират, защото изпитват постоянна необходимост да контролират. Ако някой им я отнеме, те изпадат в безизходица. Трябва да останат активни, за да изразходят цялата стресираща и негативна енергия. Няма нищо лошо да оставят понякога друг да поема отговорност вместо тях.

Близнаците се стресират, защото рутината ги убива. Борят се с нея, като взимат непрекъснато импулсивни решения. Оказват се в ситуации, които са неблагоприятни. Просто трябва да обмислят добре идеите си.

Девите се стресират поради непрекъснато премисляне на всяка малка подробност за това, което се случва около тях. Самите те са най-лошия си враг заради своя перфекционизъм.

Везните ненавиждат липсата на баланс. Искат всичко винаги да е честно и хората около тях да се разбират. Иначе напрежението се трупа главоломно.

Рибите се стресират, защото смятат, че другите очакват твърде много от тях. Това ги смазва и ги кара да се отдръпнат и да се свият в себе си. Чувстват, че каквото и да правят, все не е достатъчно.

Стрелците се стресират заради обществените порядки. Мразят да им казват какво, кога и как да правят. За тях е важно личното, а не общественото мнение.

Ако комфорт и рутина липсват около Раците, те се стресират. Тези усещания са им нужни, за да се чувстват отлично. Когато установеният ред в ежедневието им се разбърка по някаква причина, те започват да се дразнят и тревожат.

Овните се заемат с купища задачи, но натрупването им в един момент започва да ги стресира. Тормозят себе си в опит да разрешат проблемите на целия свят.

Козирозите се стресират, защото си поставят огромни цели. Определят си кратки крайни срокове и после се самообвиняват, че не са се справили.

Водолеите се стресират заради другите хора. Мразят да се чувстват притиснати, но все пак се съгласяват да свършат нещо за някого, за да не го разстроят. Трябва да се научат да отказват задачите, които ги натоварват, ако искат да успеят да намалят напрежението в живота си.

Скорпионите се стресират, защото не обичат да бъдат „разкрити“ във всеки смисъл на думата. Пазят ревниво територията си и мразят другите да пристъпват, където според тях не им е работа. Издигат високи стени около интимния си свят. Просто не обичат да бъдат уязвими и се стараят да не го допуснат по никакъв начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има дебели и високи стени,

    5 0 Отговор
    Това, не им пречи на,,, българите,, да, на влезнат дори и в,, интимни,, ти живот... раздразнителност е меко казано.....!
  • 2 Брендица

    2 0 Отговор
    Ами типичния ОВЕН са ме създали хубави хора и то жена. Вместо аз да слагам рога, на мен ми слагат. Е*ати ташака😂

    Коментиран от #3

  • 3 Скорпион

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Брендица":

    Веднага може да решим проблемът ти.

    Коментиран от #4

  • 4 Брендица

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион":

    И как ще стане? Не ме интересуват забежки, търся стабилна връзка със стабилен мъж.. Не изключвам и брак. И без това не съм се омъжвала никога. Смешно ми е, че някой си мисли че ми слага рога, но аз съм ОВЕН и си имам

    Коментиран от #5

  • 5 Скорпион

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Брендица":

    От опит глава не боли,при мен всичките ми сериозни връзки първоначално не са били планирани като такива.