Last news in Fakti

27 Януари, 2013 12:17 1 399 1

Рапърът Psy ще пее на президентката на Южна Корея

  • psy-
  • рапър-
  • южна корея

Рапърът Psy, който се прослави по цял свят с парчето Gangnam Style, ще пее по време на инаугурацията на южнокорейския президент Пак Кън Хе, съобщи агенция „Франс прес“. Тържествената церемония, на която са поканени 60 000 души, включително и обикновени граждани, ще се състои на 25 февруари.

Пак Кън Хе от управляващата страната партия „Санури“ е дъщеря на убития диктатор Пак Чон Хи. Тя ще стане първата жена държавен глава на Южна Корея.

Gangnam Style пък стана най-гледаният клип в историята на YouTube: към момента е пускан над един милиард пъти. Неговият автор и изпълнител вече се е представял пред високопоставена публика. През декември той участва в Коледния концерт във Вашингтон, на който присъстваше и президентът на САЩ Барак Обама. Тогава генералният секретар на ООН Пан Хи Мун изпълни заедно с Psy няколко движения от танца Gangnam Style.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ABSs

    0 0 Отговор
    Тоя е рапър колкото и азис