Last news in Fakti

12 Юли, 2021 10:33 20 985 23

Рачков и младата му любовница гледат децата на комика от бившата му

  • димитър рачков-
  • анита димитрова-
  • деца-
  • детегледачки-
  • митко рачков-
  • бивша жена-
  • христина апостолова-
  • евтим милошев-
  • сървайвър

В следващите 3 месеца те ще се грижат за 14-годишния Димитър Рачков-младши и неговия 9-годишен брат Петър

Купоните за комика Митко Рачков и младата му любовница Анита Димитрова приключиха в разгара на лятото. През уикенда актьорът и 22-годишната хубавица се забавляваха като за последно на морето. В социалните мрежи 22-годишната Анита показа как двамата се веселят, преди да се превърнат в детегледачки.

В следващите 3 месеца Рачков и знойната блондинка ще се грижат за 14-годишния Димитър Рачков-младши и неговия 9-годишен брат Петър. Майката на сина на комика Христина Апостолова и нейният втори съпруг Евтим Милошев заминават за Филипините, където ще снимат новия шести сезон на приключенското риалити „Сървайвър“. Те ще отпътуват в началото на юли с екип от 30 човека, за да подготвят терена за снимки. Бившата половинка на Рачков ще е креативен продуцент на шоуто, а Милошев, чиято компания „Дрийм тийм“ правеше последите 4 сезона, ще отговаря за целия снимачен процес. Две седмици по-късно към тях ще се присъединят водещият на риалитито Владимир Карамазов, останалата част от екипа и самите участници. За първи път Милошев и Апостолова поверявали момчетата на грижите на Рачков. Заради възрастта на децата, които били доста палави, късните нощни партита, каквито обичала младата Анита, вече няма да се възможни, пише Флагман.бг.

Гледането на Митко-младши и Петър ще се превърне в изпитание на връзката на Анита и водещия. Рачков обаче бил сигурен, че двамата с 26-години по-младата му изгора ще се справят перфектно с отговорността.

Тв водещият сам предложил да гледа хлапетата, тъй като през летните месеци нямал никакви ангажименти. „Забраненото шоу на Рачков“ е във ваканция до есента, а актьорът е преустановил гастролите из страната със сценичния му вариант, за да може да е с Митко-младши и Петър. Комикът имал опит с грижите по момчетата. Заради ангажиментите на Христина и Евтим по различни тв проекти, той често вземал децата при себе си. Хлапетата обаче никак не били очаровани от новината, че Христина и Евтим заминават за цяло лято във Филипините без тях. Рачков бързо ги спечелил, след като им споделил идеите си за прекарване на лятото. Бургазлията планирал дълга ваканция на родното Черноморие, а след това воаяж и в чужбина.

Милошев уверил комика, че толкова ще свикне с малчуганите, че наесен няма да му се иска да се разделя с тях. Митко-младши и Петър вече били големи и не изисквали кой знае какви грижи, освен обичайният родителски контрол. Макар че имат различни бащи и имат 5-годишна разлика във възрастта, двете момчета били в перфектни отношения. Двамата дори се снимаха в хитовия сериал „Откраднат живот“, но заради слабия успех на Митко в училище, майка му преустанови участието му в докторската поредица.

„Митето излиза навън с тайфата от квартала и Пешко иска с тях. Понякога го пускам, защото знам, че единият от приятелите на Митето много се грижи за него, има жестока отговорност към Пешко. Пешко повече жали брат си. Съчувства му, когато се чете конско вкъщи. На мен, когато разбера, че Митко има родителска среща, ми се изправят косите, защото знам какво ще чуя - че има проблеми с концентрацията, иска да е център на вниманието. И като се прибера, се започва - Мите, така и така, в живота. И след един такъв разговор излизам от стаята, Пешо влиза и чувам как му казва: „Ох, бате, нищо, ще се оправят нещата, не се притеснявай”. Много се обичат, държат един на друг, имат си тайни. Аз подкрепям това, защото смятам, че ги сплотява”, разказва майка им Христина.

Рачков обаче, вече има опит като самотен родител. Преди 14 години Евтим Милошев „открадна“ Христина от комика. Митко-младши бил едва на няколко месеца и Рачков останал сам с пеленаче на ръце. През септември 2007 г. Апостолова заминала като сценарист на „Сървайвър“ за Доминикана и Панама, където Милошев снимал втория сезон на риалитито. Христина и тв продуцентът се влюбили именно покрай съвместната си работа и станали сплотен екип и в личен, и в професионален план. Приключенското риалити се оказало само началото, защото последвали успешните им проекти „Столичани в повече”, „Дървото на живота” и „Откраднат живот“. Забранената любовна история на Христина и Евтим приключи с раздялата на сценаристката с Рачков и съвместното ѝ съжителство с продуцента. Преди 9 години тя роди син на Милошев.

Анита показа годежен пръстен с диамант

Миналият месец Анита отпразнува 22-ия си рожден ден с шумно парти в дискотеката на фолк певеца Константин. Напук на слуховете, че комикът е доста стиснат и е подарил на красавицата само един букет, след купона блондинката публикува своя снимка на която носи скъп пръстен с диамант. Украшението на ръката на Анита наподобява годежен пръстен. Преди няколко месеца се понесе слух, че красавицата е бременна. Оказа се, че не е вярно.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая

    40 0 Отговор
    има вид на изрусена за гастроли джебчийка !

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Трогателна гледка

    15 1 Отговор
    Тати и щерката се стягат за морето,на тати пак ще му излезе късметя..
  • 4 Никаква

    20 1 Отговор
    Блондинка не е тази. С тъмна коса е и си личи колко много е израснало от долу тъмното
  • 5 Гледа като Деса

    14 1 Отговор
    ама сякаш по-страшно някак си..
  • 6 Ген

    19 0 Отговор
    В главата в като разплетена кошница.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 медал ли

    9 3 Отговор
    да им дадем що ли ?
  • 9 Направо

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тая":

    си е джабале:)
  • 10 Чудеса

    5 0 Отговор
    Ау, булята може да стресира и гладна мечка след събуждане, но пък като свикнеш, може и да я обикнеш.
  • 11 гост

    6 0 Отговор
    Дам, точно така. Даже като са й рязали носа нещо май не са го издялкали както трябва. Още много чаавета да му изтропка.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Грозно

    4 1 Отговор
    недоносче с много комплекси + внучката му (сметкаджийка). Кое да им харесам?
  • 14 Зоби се

    0 1 Отговор
    с виагра
  • 15 Домати с лук

    10 0 Отговор
    Тази перхидролка с обърнати джуки ми прилича на Айшето от маалата.
    Бат Митко да не си я взел от Комлука бе.
  • 16 Години22Ли

    6 0 Отговор
    За 22 години амортизацията изглежда голяма. Явно просто си има хора, които изглеждат доста зряло за възрастта си, аз пък винаги съм изглеждал по-млад от годините си.
  • 17 Мите, издърва

    1 0 Отговор
    Апостолова.!
  • 18 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    КОГАТО БЯХМЕ НАРОД /ЗНАЕТЕ КОГА / -ТЯ ЩЕШЕ ДА СЕ НАРИЧА " НЕГОВАТА ДРУГАРКА " --- А НЕ ЗЛОБНОТО ХОЛИВУДСКО .... !!!!!!!!!!!! РАЧКОВ --- ДАВАЙ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ЗА БГ ДЕЦАТА В НУЖДА !!!!
  • 19 НАПааа

    2 0 Отговор
    Според мен като й вреснат две хлапета, и двете напълно чужди, ще избяга с двеста. Па и тоя що приема да гледа дете на бившата си от новия й?!
  • 20 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    АЗ СЪМ УЧИТЕЛ И РАБОТНИК - И ПОЛИЦАЙ НА УЛИЦАТА -И ТРЕНЬОР - И В ДИПЛОМАТА СИ ИМАМ ОТЛИЧЕН И ПО ПЕДАГОГИКА И ПО ПСИХОЛОГИЯ И ВИ КАЗВАМ : АНИТА Е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК -ИНДИВИДУАЛНОСТ --- И ВЪОБЩЕ НЕ Е "МЛАДА ЛЮБ. " А ПРЕКРАСНА СИЛНА ЖЕНА , А МИТЕРАЧ НЕ МОЖЕ ДА И СТИГНЕ И СТЪПИ НА "МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ"--- АМА СЕГА Я Е "ГЕПИЛ" - С НЕЙНО СЪГЛАСИЕ - РАЗБИРА СЕ !!!!!!!!!!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Анджело

    0 0 Отговор
    Ам много килметраж има мичето бе. От напред назад
  • 23 Леле

    1 1 Отговор
    значи като рачков е бил на 26 годити, тя се е родила и му е била заплюта тогава, а... :)))