Last news in Fakti

21 Декември, 2021 12:28 2 772 15

Избраха Мис и Мистър Северозапад

  • мис-
  • мистър-
  • северозапад-
  • враца-
  • монтана

Победителката Нелина Николова е на 21 години, тя е актуалната “Мис Враца” и финалистка от тазгодишното издание на “Мис България”

Петнадесетото издание на най-големия конкурс за красота в Северозапада – “Мис и Мистър Северозападна България”, се проведе в събота в НЧ “Постоянство 1856” в Лом.
Момичета и момчета от целия Северозапад се впуснаха в надпревара за престижните титли. Те са финалисти от регионалните конкурси и кастинги в Плевен, Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Козлодуй и Мездра, пише bulnews.bg.

Моделите представиха актуалните колекции на бутик “Reserve” на 165-годишната театрална сцена в дунавския град, съобщи мениджърът на агенцията на Северозапада “X Model Group” Иво Йосифов .

Генерален спонсор на конкурса отново бяха дългогодишните приятели на модата и красотата от “Чом Стил” - Стилиян Чомаковски, с чиято подкрепа се провеждат всички конкурси за красота в целия регион. Дефилетата подкрепиха и печатница “Крис”, “Пясъкоструене - Лом”, “Велиси – Агро” ООД и др.

Ексклузивен фотограф на церемонията бе Петър Цонев. Видео реализацията на спектакъла беше поверена на Даян Николов – “Frame Rate Studio” – професионално видео заснемане на събития и реклами, . За специалните ефекти, звук и светлина се погрижиха отново от „Lom city DJ’s”, а сценографията бе дело на художника на Драматичен театър “Кръстьо Пишурка” Светлозар Янакиев.
Журито бе в състав: официалния дизайнер на конкурса Иван Рупчин – бутик “Reserve”, “Мис и Мистър Северозападна България 2019” Катерина Ермакова и Мартин Михайлов, който са призьори и от националния конкурс за еротични модели “Best Erotic Model Bulgaria”, топ моделите Маша Сашева и Александър Симов – “Мис и Мистър Северозападна България 2016”, Инес Петрова – “Мис Северозападна България 2015”, “Мис България Интерконтинентал 2015”, “Мис Туризъм България 2018” и “Фотомодел на Вселената 2018 – I” и Ивайло Йосифов мениджър на агенцията на Северозапада “X Model Group”.

Победителката Нелина Николова е на 21 години, тя е актуалната “Мис Враца” и финалистка от тазгодишното издание на “Мис България”. Нели е учила в профилирана езикова гимназия "Йоан Екзарх" с английски и немски език. В момента е студентка в Медицинския университет, с профил медицинска сестра.

Кристън Петков е “Мистър Монтана 2019”. Той е на 22 години, завършил е Финансово-стопанска професионална гимназия “Васил Левски” - Монтана и учи в УНСС специалност икономика на човешките ресурси. Крис е лекоатлет и се нарежда сред най-добрите спринтьори в Северозапада на 60, 100, 200 и 400 м.
Те са едни най-популярните и търсени лица на XMG, снимали са множество музикални клипове, реклами и фотосесии за различни марки.

Първи подгласници на победителите станаха Десислава Петрова от Лом и Николай Дюлгеров от Мездра, а на трето място се класираха Маги Здравкова от Видин и Йоан Георгиев от Лом.
На бляскавото събитие бяха обявени и “Мис и Мистър Северозападна България 2020”. Това са топ моделите Светлана Стойкова – “Мис Козлодуй 2019” и Александър Александров – “Мистър Монтана 2017”.

Специалната награда - статуетка за цялостен принос към развитието на конкурса “Мис и Мистър Северозападна България” получиха най-активните и популярни носители на титлата през годините - Инес Петрова и Александър Симов.

Гостите на бляскавото събитие се насладиха на изпълненията на талантливите момичета на Калиопа Петрова от “Extreme” и вокална група “Upside down”, а концепцията на модният спектакъл бе подчинена отново на основната кауза на организаторите от XMG - „Северозапада не е черно и бяло… – Северозапада е ЦВЕТЕН!“


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    11 1 Отговор
    Кой финансира тези пишман конкурси, интересно! То хора не останаха там, те конкурс за мис и мистър провеждат.

    Коментиран от #2

  • 2 ПараДиращ

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "????":

    Те и това парадират, че видиш ли има още хора. Жалко е наистина, добри хора има в този край, но за жалост целенасочено се затрива.
  • 3 БОРУНА ЛОМ

    6 0 Отговор
    РОМУЛ И РЕМ! А МИСТЪР,, БОРУНА,, КОГААА?
  • 4 Your Nightmare

    8 0 Отговор
    Дано мистъра, просто да не е фотогеничен, в противен случай....не знам. То не че е новина, ама за да успееш в тези конкурси или вуйчо владика или на колене пред "владиката", важи и за двамата. Девойчето, която изглежда като запазена и нагримирана лелка, коледните пости биха и се отразили добре на фигурата, понеже като телосложение надделява над репея срещу нея. В заключение - в тези конкурси, чара и красотата отдавна нямат значение, затова и излъчват подобни победители.
  • 5 Като в ранните мутренски времена

    6 0 Отговор
    Като липсва култура се почва с конкурси , фолк партита , платени концерти.
  • 6 Митю Пищовя

    2 1 Отговор
    Е тая снощи га напълних кат никулденски шаран....догори
  • 7 Гошо от Почивка

    3 2 Отговор
    Мацката е екстра! А това до нея чистача ли е?
  • 8 комунистче

    2 0 Отговор
    най лесно е да израстнеш като манекен в Северозапада, там гладът и диетата ще са ти постоянни спътници през целия ти живот, и Боруна от Лом шеф на журито, но тази врачанка, като и гледам торса, едва ли е от гладуващите

    Коментиран от #9

  • 9 БОРУНА ЛОМ

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "комунистче":

    ЦЕЛУВКИ БАЦЕ ОТ МЕН
  • 10 И ДВАМАТА

    2 0 Отговор
    СА СУПЕР ГРОЗНИ 🙄👎

    Коментиран от #13

  • 11 Вени, ти си по-хубава от

    0 2 Отговор
    мис Пустинячката!
    Чакам те под елхата с подарък и още нещо... 😎
  • 12 мдаа

    4 0 Отговор
    Доскоро България произвеждаше що годе хубави жени!Веке само крокодили!
  • 13 Дъ бест

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "И ДВАМАТА":

    Тези роми ли са? То там българи не останаха
  • 14 хехехе

    1 0 Отговор
    божеееее боже прости ми че използвам името ти
  • 15 Помак

    0 0 Отговор
    Във Враца гарга не каца, за Монтана да не говоря. Даже Гералт не стъпва там.