Last news in Fakti

5 Януари, 2022 07:00 10 127 0

Вашият хороскоп за днес, 05.01.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят би могъл да е много успешен за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 05.01.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен ден, но не особено резултатен. Най-добре ще е да правите онова, от което не искате да имате обратен ефект, като например да си подадете данъчна декларация.

Телец

Публичните изяви и представянето пред други хора биха имали доста добър резултат за Вас. Музиката също е част от енергията на този ден, така че не пропускайте да се наградите с някое любимо парче.

Близнаци

Денят би могъл да е много успешен, стига да не се отдадете на леност. Нещата ще стават лесно, без много усилия, може да използвате благоприятното стечение на обстоятелствата, за да направите някои полезни за вас неща.

Рак

Малко труден ще ви се стори днешният ден. Нещата ще се осъществяват бавно и с много усилия. Добре, че вие не сте от онези, които лесно се отказват. Стиснете зъби и продължете напред.

Лъв

С неясни предчувствия започвате този вече съвсем обикновен ден от новата година, а това силно ще Ви напряга. Звездите май са твърде взискателни към Вас тази зима. Или трябва да отговорите на високите очаквания, или просто да се примирите, което определено няма да Ви хареса.

Дева

Всички ще се опитат да прехвърлят задълженията си на Вашите плещи и нали сте добри, няма да откажете. Така обаче правите лоша услуга на хората. Ако толкова не може да се сдържите – спортувайте, разхождайте се, говорете с приятели, но не вършете работата на всички.

Везни

Не ви е лесно на Вас. Ще зависите от благоволението на кого ли не, на всичко отгоре комуникацията ще е трудна и слаборезултатна. Най-добре да се занимавате със сериозни и отговорни личности, за да не си вгорчавате живота.

Скорпион

Ще имате нужда от спокойствие и стабилност, но най-различни спомени ще нахлуват неканени и ще нарушават психичното Ви равновесие. Най-добрият начин е просто да наблюдавате емоциите и да не им позволявате да Ви завладяват.

Стрелец

Днес ще имате служебни проблеми. Този факт няма да охлади ентусиазма ви и е сигурно, че ще преодолеете пречките. Вкъщи обаче всичко ще е наред.

Козирог

Вие сте толкова сериозни, отговорни и всеотдайни, че всеки би мечтал да работите за него. Въпросът е Вие за кого ще поискате да работите. Не се давайте лесно на всеки, който поиска да използва качествата Ви. Бъдете наясно Вие какво точно искате.

Водолей

Труден ден, особено за взаимоотношенията ви. Днес сякаш всички ще ви говорят на чужди езици, почти не се наблюдава разбирателство. Опитайте да сте по-толерантни и съпричастни. Пък може да научите някой чужд език междувременно.

Риби

Поели сте твърде присърце животът на някои нещастни хора и това ви натоварва психически. Въпреки това удовлетворението, което ще получите, си струва всички усилия.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА