Last news in Fakti

25 Април, 2013 11:57 1 011 0

Above&Beyond пристигат за SPIRIT of Burgas

  • spirit of burgas-
  • трио-
  • above&beyond-
  • транс

Solar Dance Arena представя най-известното транс трио Above&Beyond на SPIRIT of Burgas. Лондончаните са на 8-мо място в класацията на DJ MAG за най-добри диджеи на 2012 г.

За втора поредна година най-добрият фестивал за електронна музика у нас Solar ще има своя сцена в рамките на най-голямото музикално събитие в България SPIRIT of Burgas. Така, в последния уикенд на юли, Solar Dance Arena ще срещне българските фенове на електронната музика с едни от най-актуалните звезди от световната сцена, като отново ще предложи стилово различни артисти.

Най-известното транс трио Above&Beyond са първите потвърдили хедлайнери, които публиката на SPIRIT of Burgas ще види и чуе на 27-ми юли.

Триото се сформира през 2000 г. и светкавично Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness и Paavo Siljamäki печелят слава не само на ненадминати музиканти и текстописци, но и на диджеи от световен ранг. Песните им са заредени с такава сила и мелодия, които буквално докарват публиката до транс. И докато много диджеи поставят себе си в центъра на шоуто, това, което отличава Above&Beyond, е, че фокусът в лайв изпълненията им е публиката. Винаги се стараят да са максимално близо до феновете и да ги накарат да почувстват, че именно те правят партито незабравимо. Случвало се е дори да поканят техен фен да се качи на сцената и да натисне бутона Play на техните CD-та.

Не случайно са единствените спечелили два пъти наградата Essential Mix Of The Year за 2004 и 2011 г. Лондонското трио има зад гърба си освен супер успешни ремикси на едни от най-големите звезди от световната сцена, сред които Madonna, Radiohead, Dido и Britney Spears и два самостоятелни албума, които се радват на огромна популярност.

Продукциите им редовно попадат в плейлистите на куп именити техни колеги като Armin van Buuren, Gareth Emery, Ferry Corsten и т.н. Последното признание за майсторството им зад пулта и в звукозаписното студио е 8-мото място в Тор 100 на най-добрите диджеи в престижната класация на DJ Mag за 2012 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА