Last news in Fakti

20 Май, 2022 13:31 1 092 4

Трио VIVA пусна нестандартно ВИДЕО към новата си песен

  • трио вива-
  • трио-
  • нова песен-
  • ново видео

Момичетата подгряваха на Б.Т.Р. на концерта им на петък 13 май

Дамското трио Viva представи новата си песен "Supernova", в която разказват за силата на жената, която е уверена в себе си и знае коя е. Това е четвъртата песен с видео от предстоящия им албум, който се очаква да излезе до края на тази година.

"Много танци, много екстравагантни визии. Това ни беше целта - да сме различни за всеки един проект. Снимачният ден беше много дълъг и изморителен, но беше много забавно. За първи път танцуваме на неравен терен, имаше доста спъвания", разказа Йоана Великова в предаването "България сутрин" на Bulgaria On Air.

Идеята е била на техния оператор и режисьор, но и момичета също играят важна роля в концепцията на видеото. Целта е била фонът да бъде по-семпъл и промишлен, докато те танцуват в цветни костюми. Записали са българска и английска версия, стана ясно от думите на Виктория Чешмеджиева.

"Самата песен е много танцувална и е с доста различно звучене. Стараехме се да се доближим максимално много до K-pop стилистиката, което не е правено много в България. Справихме се доста добре", каза на свой ред Виктория Ехиянова пред Bulgaria ON AIR.

На 13 май момичетата получиха големия шанс да подгряват Б.Т.Р., където за пръв път изпяха пред публика новата си песен.

"Това, че тяхната публика хареса нашата песен, значи много за нас", споделиха от трио Viva.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤

    2 0 Отговор
    Кой са тези ???????????? От къде искочиха.
  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    Песента не е нищо особенно. Предпочитам "Вселена" на "4Magic" или Рики Мартин и Кристина Агилера с "Никой не иска да е сам".
  • 3 въпросче

    1 0 Отговор
    А къде се скриха сладураните от "4Magic"? Не се виждат напоследък.
  • 4 Анелия Андреева

    0 1 Отговор
    "Вселена" си е суперхит.