Last news in Fakti

25 Април, 2013 16:16 3 343 0

Сценарият на „Железния човек 3“ пренаписан заради алкохолизма на героя

  • железния човек-
  • iron man-
  • кино-
  • алкохолизъм-
  • сценарий-
  • тони старк

Сценарият на новата част от хитовата поредица „Железният човек“ е трябвало да бъде изцяло пренаписан, след като шефовете на студиото, стоящо зад продукцията, решили да отстранят всички сюжетни детайли, загатващи за евентуална алкохолна зависимост на супергероя.

Режисьорът на новия филм Шейн Блек разкри, че в оригиналната версия на сценария е искал да засегне най-популярния сюжет от комикс поредицата за „Железния човек“, а именно - неговата борба с алкохолизма.

Актьорът Робърт Дауни Джуниър, направил фурор с ролята на стоящия зад маската на супергероя милиардер и плейбой Тони Старк, е бил напълно отворен към новия сюжет. Въпреки това шефовете на студиото са заповядали всички намеци за пристрастеност на героя да бъдат премахнати.

Пред сайта Comicbookmovie.com сценаристът на филма Дрю Пиърс заявява, че в първоначалния сценарий е било планирано Тони Старк да се държи до голяма степен като рок звезда, като е трябвало да се покаже какъв голям проблем е алкохолизмът. И все пак според него алкохолът не е най-добрият „злодей“ за подобен филм.

Серията от комикси за „Железния човек“ е създадена през 1962 от писателя Стан Лий и постига огромен световен успех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА