Last news in Fakti

8 Март, 2013 15:31 5 754 0

Кой всъщност е арогантният милионер Тони Старк

  • тони старк

Премиерата на Железният човек 3 предстои

С излизането на новия, финален трейлър на ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 създателите на филма разкриха още подробности за сюжета и героите в третата част на една от най-успешните продукции от Вселената на Marvel.

„ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 е не само кулминация на предишните два филма за Тони Старк, но и продължeние на историята на героя, която видяхме в „Отмъстителите“,“ разказва продуцентът Кевин Фейдж. „Това, което го прави изключително вънуващ проект за нас е, че всъщност е продължение на два различни филма.“

Във Вселената на Marvel всяко събитие, което се случва на героите в един филм, влие директно и предизвиква последствия в историите им и в другите филмови поредици на студиото, съобщават от Форум филм България.

Макар премеждията от „Омъстителите“ да са вече зад гърба му, Тони Старк все още се опитва да се възстанови и да върне баланса в личния си живот. Точно това емоционално състояние на героя, който в „Отмъстителите“ жертва себе си и премина през портал към друг свят, за да спаси Земята, вдъхновява създателите на ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 да погледнат към идеята какъв би бил Тони Старк без своите пари и изобретения. Да се върнат  към началото и да принудят героя да намери начин наново да се превърне в супергерой.

Избирайки две от най-интересните линии от Вселената на Marvel, създателите на ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 решават да сблъскат Старк с един от най-популярните злодеи в света на супер героите – Мандарина (Бен Кингсли), и да поставят под съмнение  свръхсилите на Старк чрез революционния биологичен вирус „Екстремис“, разработен от учените Олдрич Килиан (Гай Пиърс) и Мая Хенсън (Ребека Хол).

Въпреки че в ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 светът все така обича Тони Старк, той още води вътрешна борба, за да определи къде свършва Железният човек и започва собственият му живот. Бронята заема толкова съществена част от съществуването му, че започва да влияе на всеки аспект от живота му, включително на взаимоотношенията с най-близките му и доверени хора - любимата му Пепър Потс, полковник Родни и бодигарда му Хепи Хоган (Джон Фавро). Изправен срещу враг с безгранична власт, Старк е принуден да оцелява, като може да разчита единствено на своята изобретателност и инстинкти, за да спаси и защити най-важното в живота си. Да открие отговора на въпроса, който отдавна го измъчва - дали човекът прави бронята или бронята прави човека?

С излизането на епичния финален трейлър на ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 от Marvel Studios представиха и плакати с познатите и нови герои от филма. Робърт Дауни Джуниър като Железният човек; Гуинет Полтроу като любимата му Пепър Потс; Дон Чийдъл като полковник Родни, познат още като Железния патриот; Сър Бен Кингсли като Мандаринът и Гай Пиърс в ролята на изследователя на  „Екстремис“ Олдрич Килиън.

В ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 участват още Ребека Хол („Вики, Кристина, Барселона”), Стефани Жостак („Дяволът носи Прада“) и Джеймс Бадж Дейл („От другата страна“). Режисьор и съсценарист на ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 e Шон Блек („Смъртоносно оръжие”).

ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 ще излезе на 3D и IMAX3D в кината у нас на 26 април 2013 година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА