Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 13:34 4 202 3

Меркурий излиза от ретроградност на 4 февруари

  • меркурий-
  • ретроградност-
  • ретроградна планета-
  • ретрограден меркурий

През 2022 година планетата ще бъде ретроградна още три пъти

Меркурий излиза от ретроградност на 4 февруари - 1
Снимка: shutterstock

Меркурий - планетата, отговаряща главно за комуникацията между хората, но и за пътуванията и ефективността на технологиите, ще излезе от ретроградност на 4 февруари.

Попадайки в знака Водолей, тя промени плановете на мнозина, затова с нетърпение очакваме тя да премине в прав ход.

В периода 14 януари - 4 февруари въздействието на ретроградния Меркурий засяга сферата на общуването, пътуванията, обучението и търговската дейност. Именно в тези области има трудности и риск от грешки.

Меркурий управлява ума и комуникацията ни и винаги, когато влезе в ретроградна фаза, ни дава възможност да оценим мислите си, както и емоционалното си здраве. Меркурий също управлява договорките, така че може да се окаже, че трябва да коригираме обещанията и ангажиментите, които сме поели.

От всичко това ще си отдъхнем след броени дни.

През 2022 година обаче Меркурий ще бъде ретрограден още три пъти: 10 май – 2 юни; 9 септември – 2 октомври; 29 декември – 18 януари 2023 г. В тези периоди не се захващайте за нови дела, не тръгвайте на път. Не е подходящо да закупувате нова техника. Най-добре се заемете с поправянето и довършването на стари задачи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    5 0 Отговор
    Добре де, прочетох заглавието и въпреки това отворих. Май не съм наред с главата.

    Коментиран от #2

  • 2 мани мани

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "село":

    Подкрепям! Изглежда този Меркурий съществува само за да бъде ретрограден... Върти си се там в далечината, пече си се и създава проблеми. Кой го измисли това?
  • 3 lpko;j

    1 0 Отговор
    Дреме ми на Нептуна. Аз съм зодия "Хеликоптер Апачи".