11 Август, 2024 08:40 1 816 4

Кои са най-уязвимите жертви на Ретроградния Меркурий

  • ретрограден меркурий-
  • психика-
  • настроение-
  • астрология

Влиянието му върху нас обясни астрологът Мария Василева

Кои са най-уязвимите жертви на Ретроградния Меркурий - 1
Снимка: Shutterstock

"В период на Ретрограден Меркурий е добре човек да бъде обърнат навътре, а не навън. Стари планове, които сме си направили - страхотно, няма проблем, но нека новите неща да бъдат оставени за след 28 август".

Това заяви пред NOVA астрологът Мария Василева.

"Интересното при този Ретрограден Меркурий обхваща 2 знака - дева и лъв. Астрономически той ще бъде най-силен в дева, ще се опитваме да правим големи анализи. Хубаво е човек да не се плаши от тези явления, а просто да минава съзнателно. И когато виждаме, че нещо буксува в природата - да го изчакаме да отмине. Възможно е в ретроградните периоди да чуем много важни неща, за да си съставим цялостна картина и да видим хора от миналото. Много е възможно периодът да върне главата ни назад. Най-силно засегнати ще бъдат родените в началото на дева и крайната част на лъвовете", коментира астрологът.

Единственото, което може да бъде успокоително е за хората, родени с Ретрограден Меркурий - това за тях е нормално и не ги засяга, подчерта Мария Василева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бети айшето

    2 1 Отговор
    Ретрограден циганин ме очаква
  • 2 Бети вашкарката

    1 1 Отговор
    Ретрограден циганин на вечеря в хепи ❤️
  • 3 Индианците от банишора

    0 1 Отговор
    Да перфектно циганин идеално
  • 4 е как кои?

    2 0 Отговор
    психично-болните вярващи ви…