Last news in Fakti

24 Март, 2022 14:45 13 918 5

Шеф Михалчев каза чао на "Мастършеф"

  • мастършеф-
  • шеф михалчев-
  • андре токев-
  • силвена роу-
  • ново жури

Кой ще журира в новия сезон на предаването можем само да гадаем

Шеф Михалчев каза "сбогом" на "Мастършеф". Самият готвач написа в мрежите: "Приятели, на запитванията ви искам да кажа - няма да участвам вече в "Мастършеф". Благодаря на феновете за тези 7 години. Забавлявайте се с новото жури, желая успех", сбогува се Михалчев. В момента текат реклами за кастинга за новия сезон на предаването, а bTV обмисля пак да вкара италианец в журито, твърдят запознати. Това е роденият в Германия, живял дълги години в Неапол и отворил ресторант в Пловдив шеф Марко Лукиари. Въпросът е обаче чие място би могъл да заеме. Все още не е съвсем сигурно, че шеф Андре Токев ще бъде освободен, след като влезе в затвора. Когато го арестуваха за шофиране в нетрезво състояние, bTV не спря шоуто му „Ловци на храна”. Макар че поддържа имидж на консервативна медия, телевизията може да прибере обратно готвача, тъй като той продължава да се радва на много фенове, пише Хотнюз.

В същото време за шеф Петър Михалчев отдавна се говори, че се чувства изморен и отегчен от работата пред камера. Според слуховете, той едва е издържал снимките на последния до момента сезон 7 на продукцията. След като обаче телевизията даде една година почивка, е напълно възможно камерите да са започнали да му липсват. За Силвена Роу е почти сигурно, че ще остане в „Мастършеф”. Пловдивчанката вече прави и собствено предаване в Би Ти Ви – „Моето звездно парти”. То засега е планирано с два сезона, като вторият трябва да приключи малко преди старта на „Мастършеф” 8. Ако обаче има успех, тя може да подпише договор за още няколко сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майма

    43 3 Отговор
    Точно заради Силвена РОУ спрях да гледам любимото си предаване Мастър Шеф !! Тази кукувица освен да дразни и да ръси глупости нищо друго не прави . И не ми казвайте пловдивчанка !! Тя е туркиня от Турция живяла в Дубай .
  • 2 Петкова

    29 5 Отговор
    Много фалш лъха от Силвена,а и послъгва.Ако тя има такива скъпарски ресторанти в Дубай и на Малдивите няма,как да е в София и да е на всяка манджа меродия.Няма начин.Ако въобще има такива заведения то те са с по2,3 маси сигурно но приказките й са голями.Балъци някакви й се връзват,но разбиращите са наясно,че е куха лейка.За готвенето не говоря въобще защото темата е дълга….Колко хора в тези трудни години могат да си го позволят?А,дните ни ще стават все по-трудни и такива модели,като Роуз не ни помагат с нищо.
  • 3 Тома

    19 3 Отговор
    Единият от шефовете в Мастършеф ще е бай Ставри с препоръка от токев
  • 4 Леб енд Сол

    12 1 Отговор
    Боли ме фарУ!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.